Om Sollowers

Sollowers grundades 2020 med ambitionen att hjälpa till med marknadsföringen av Instagram sidor och göra alla online-upplevelser bättre. Med våra tjänster kan du få fler likes, delningar och visningar på sociala medieplattformar.

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande

Sollowers är ett bolag som lanserades 2020 för att hjälpa personer, varumärken och företag utöka sin synlighet och vara mer aktuella på sociala medier genom kampanjer och marknadsföringstjänster. 

Tack vare plattformar som Facebook, Instagram, Twitter och TikTok har sociala medier idag blivit ett grundläggande verktyg för kommunikation i den digitala eran. Det som började som ett sätt för människor att hitta nya vänner och att få kontakt med gamla bekanta är idag en enorm plattform där varumärken kan etablera sig på marknaden och där företag kan expandera sina marknadsandelar.

Det är här Sollowers kommer in i bilden. Som en av de mest väletablerade sociala medie tjänsterna i Sverige vet vi hur man levererar utmärkta resultat till låga priser. Vi erbjuder flera olika tjänster som likes, visningar och följare mot en prisvärd kostnad, på över 17 olika sociala medieplattformar.

Vårt mål

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att växa på sociala medier, stötta deras idéer och sprida deras innehåll. Vi ser oss som en del av marknadsföringsprocessen för ditt företag och vi hjälper dig gärna att välja rätt tjänster för att nå just dina mål.

Vi uppnår detta genom:

  • Kvalitet: Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för våra kunder och jobbar med talangfulla specialister inom digital marknadsföring.
  • Noggrannhet: Vi lägger stor fokus på detaljerna av din beställning och på kvalitetssäkring.
  • Möjlligheter: Vi skapar möjligheter, både för våra kunder och våra kollegor.
  • Teknologi: Genom att använda moderna teknologiska lösningar säkerställer vi att hela beställningsprocessen sker smidigt och vi anpassar oss efter en snabbt växande bransch.

Vår vision

Sollowers vision definieras av en värld där alla kan njuta av fördelarna som kommer med en större online-närvaro. Vi håller oss på framkanten av teknologisk utveckling och hjälper våra kunder att utöka sin potential med fler möjligheter till utveckling, både personlig och professionell, med hjälp av sociala medier.

Vår strategi

Sollowers förstår att din online-närvaro har ett syfte och vi vill hjälpa dig att öka din trovärdighet och förbättra ditt varumärkes image på sociala medier.

Våra strategiska mål är att:

  • Skapa brand awareness med en bred närvaro på sociala medier.
  • Värna om kundlojaliteten med hjälp av högt bibehållande av följare och likes.
  • Använda olika marknadsföringsmetoder som ger dig fler likes och visningar.
  • Öka sociala temas och öka din popularitet.
  • Med hjälp av våra tjänster kan ditt varumärke få en mer trovärdig image på sociala medier och bygga en stabil grund av kunder och följare.

Välj ditt paket

Välj det paket som passar dig. Vi erbjuder flera olika storlekar och tjänster för alla behov.

Instagram-kampanj

Facebook-kampanj

Twitter-kampanj

YouTube-kampanj

TikTok-kampanj

Köpa Instagram Visningar (Views)

från

20.99kr

Köp Instagram Likes

från

34.99kr

Köp Automatiska Gillar för Instagram

från

201.49kr

Köpa Följare Instagram

från

24.99kr

Köpa Instagram Kommentarer

från

23.99kr

Köp Instagram Reels Views

från

20.99kr

Köp Gillar på Kommentarer på Instagram

från

20.99kr

Köp Facebook Video Visningar

från

71.99kr

Köpa Facebook Likes

från

34.49kr

Köpa Facebook Fans

från

85.99kr

Köpa Facebook Följare

från

34.49kr

Köpa Följare på Twitter

från

47.29kr

Köp Retweets För Twitter

från

21.59kr

Köp Twitter Likes

från

20.99kr

Köpa YouTube Visningar (Views)

från

50.59kr

Köpa Likes på Youtube

från

34.49kr

Köpa YouTube Prenumeranter

från

94.59kr

Köp YouTube Kommentarer

från

37.99kr

Köp YouTube Shorts Views

från

20.99kr

Köp Följare på TikTok

från

28.79kr

Köpa Visningar på TikTok

från

21.99kr

Köp Like på TikTok

från

20.99kr

Tack vare vår långa erfarenhet och expertis kan vi erbjuda dig professionell vägledning och en enorm boost som kan hjälpa dig att bygga en fantastisk social medienärvaro. Vi har tagit fram flera tjänster vars mål är att skapa ett större engagemang – likes, kommentarer visningar o.s.v. – samt öka antalet följare du har på sociala medieplattformar, allt till riktigt bra priser. Vi brinner för att hjälpa företag och varumärken genom att erbjuda de verktyg som du behöver för att ta en ledande roll i din bransch, vilket är något vi har gjort gång på gång med både gamla och befintliga kunder. Om du är ute efter verklig och långvarig tillväxt på sociala medier är Sollowers den bästa partnern du kan önska dig.

Vårt arbetsutrymme

Office 1
Office 2
Office 3

Vårt team

Mikael

Persson M.

CEO (Grundare)

Mikael är en ledande expert inom social medier och grundade vårt företag. Sollowers tillät Mikael att använda sin breda kunskap för att hjälpa kunder att nå sina mål. Han räds inga utmaningar och är full av nya idéer som kan hjälpa människor att leva sina bästa liv på sociala medieplattformar. Hans briljans har definitivt hjälpt vårt team att nå nya höjder.

John

Davis J.

Digital Marketing-specialist

John växte upp i Palo Alto, Kalifornien och jobbade som frilansare innan har fick en ledande roll i ett startup företag som blivit extremt framgångsrikt. Idag jobbar han som Sollowers marknadsföringsguru och har stenkoll på de senaste sociala medietrenderna. Hans enorma kunskaper inom digital marknadsföring hjälper Sollowers att erbjuda de bästa möjliga tjänsterna för våra kunder.

Andersson A.

Marknadsföringsassistent på sociala medier

Anna började sin karriär som en praktikant på en av de större sociala medier plattformarna, Idag använder hon kunskaperna från dessa erfarenheter för att hjälpa Sollowers att växa genom att minska avståndet mellan stora ambitiösa drömmar och konkreta mål inom sociala medier.

leo

Olsson L.

Kundservicespecialist

Leonard har gått från att jobba i en kundservice-kiosk, till att vara ansvarig över ett litet team på en e-handelsbutik till att idag vara vår kundservicespecialist. Hans passion för kundnöjdhet och enorma fokus på detaljer gör att vår kundtjänst kan hålla en hög nivå. Detta är något som vi är stolta över och vi har gång på gång fått positiv feedback av våra kunder om just vår kundservice.

Anna

Jonsson M.

Mjukvaruutveckling

Maj står bakom all mjukvara som hjälper oss att erbjuda våra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Hon har både talangen och ambitionen om krävs för att hålla all vår mjukvara aktuell. Tack vare en utbildning inom mjukvaruutveckling och många års erfarenhet inom branschen kan hon hantera alla problem som kan dyka upp.

Mikael

Berg S.

Content Marketing Manager

Stefan har jobbat som content writer i snart 10 år och har gått från att skapa innehåll på bloggar till att idag vara ansvarig för allt content på vår svenska hemsida. Han kommer ständigt med nya idéer om innehåll som behöver läggas till eller uppdateras på hemsidan och gör sitt yttersta för att göra saker så tydliga som möjligt för alla våra kunder.

team

Fördelar med att jobba hos Sollowers

002

Bra team atmosfär

Hos Sollowers är du en av ett härligt team där alla stöttar varandra och håller en trevlig arbetsmiljö.

003

Platt organisation

Vi är en platt organisation där alla har tillgång till alla och har en policy som uppmuntrar alla att dela sina åsikter.

001

Stöd för din utveckling

Du får alla verktyg du behöver för att utföra ditt jobb och vi hjälper dig även att utveckla din kompetens genom diverse kurser om du visar framfötterna.

Våra värderingar

Vi grundar alla våra beslut i de 6 värderingar som vårt företag bygger på.

1.1

Respekt

Vi respekterar varandra och våra kunder. Vi är respektfulla i all vår kommunikation och hjälper varandra så gott vi kan. Alla i teamet är lika värdefulla och förtjänar att behandlas med samma respekt.

Ansvar

Vi tar ansvar över våra beslut och handlingar, både som företag och som individer. Vi står bakom våra beslut och accepterar konsekvenserna bakom det vi gör. Genom att ta fullt ansvar får vi chansen att lära oss av misstag och bygga på framgångsrika idéer.

Öppenhet

Vi är öppna för nya perspektiv och idéer. Vi tar gärna emot feedback från våra kunder och lyssnar på våra kollegor när de har åsikter om sin arbetsplats, sina arbetsuppgifter eller personliga situation.

Professionalism

Vi är öppna med varandra och respekterar varandra, men håller alltid en professionell nivå. För att vi ska kunna erbjuda en fantastisk produkt och utvecklas som team behöver vi en professionell miljö på kontoret och en professionell offentlig image, som är något vi enkelt kan nå om alla bidrar till teamet

Kvalitet

Vi nöjer oss aldrig med halvdana metoder eller tillfälliga lösningar. Allt vi gör ska hålla en hög nivå av kvalitet. Genom att använda oss av tydliga mål och noggrann uppföljning kan vi säkerställa hög kvalitet.

Balans

Balans är viktigt i alla skeden av livet. Genom att hålla en bra balans mellan professionalism, kvalitet, arbete och fritid kan alla som jobbar hos oss se fram emot att gå till jobbet och njuta av sin fritid när de är lediga. Vi fokuserar även på balans i våra tjänster, där pris och kvalitet går hand i hand.

Varför ska du välja Sollowers?

Boosta din profil

Med våra tjänster kan du öka din närvaro på sociala medier rejält utan att behöva spendera flera månader med att samla på dig följare, få många likes och visningar. Mor en liten kostnad kan din profil på Instagram, Facebook eller andra sociala medier får bättre synlighet snabbt.

Snabba resultat

Vi levererar våra tjänster snabbt och effektivt och du ser resultatet av din investering nästan direkt. Du kan se dina nya likes, visningar, följare o.s.v. inom ett par timmar från betalning.

Avdragsgill utgift

Om du jobbar som social media influencer eller använder sociala medier för att marknadsföra ditt företag eller dina tjänster kan du deklarera dina inköp som avdragsgilla utgifter.

Bättre Google-rankning

Ranka högre i Google-sökningar genom att vara mer relevant på den sociala medieplattform där du är aktiv. Ju högre engagemang du har på din profil, desto mer relevant är din profil i Google-sökningar.

Framgång leder till mera framgång

Genom att investera i fler följare, likes och visningar får din profil större synlighet. När fler personer ser och interagerar med din profil får du fler följare organiskt. Detta innebär att du snabbt kan öka interaktionerna på din profil exponentiellt utan att behöva köpa fler följare.

Det är enkelt

Beställ när du vill och betala med kort. Vår kundtjänst är här för att svara på dina frågor och du behöver inte göra något efter beställningen.

Det är säkert

Vi använder oss av säkra betalmetoder och har en säker krypterad uppkoppling som gör att du är säker när du handlar hos oss.

Det är prisvärt

Vi har marknadens bästa priser på likes, följare, visningar, kommentarer och alla andra sociala medietjänster.

Företagets historia

September 2020

Allt börjar med en idé. Tanken bakom att skapa en metod för personer att förbättra sin närvaro på sociala medier utan att behöva anlita dyra marknadsföringsbolag föds.Med prisvärda tjänster och snabb leverans kan vem som helst få hög synlighet på sociala medier.

November 2020

Vår hemsida lanseras. Vi lanserar vår hemsida och får in våra första små beställningar. Leveranserna går smidigt eftersom vi har lagt stora resurser på att säkerställa hög kvalitet. Vi kopplar in en säker betalningsmetod som tillåter kortbetalning och anställer en kundtjänstmedarbetare.

Februari 2021

Vi utökar teamet. Med fler beställningar och fler kunder kommer ett högre krav på vårt team. Vi anställer 12 nya kollegor och flyttar till ett större kontor. Vi tar även in 4 praktikanter som får en chans att utveckla sin kompetens omringade av professionella och trevliga kollegor.

Mars 2021

Vi utvecklar vårt säkra system och utökar vår egen synlighet på nätet. Vi börjar investera i mer marknadsföring och lägger fler resurser på att säkra våra system. Vi når fler kunder och kan erbjuda en säker tjänst.

May 2021

Vi förbättrar vår kundtjänst. Vi anställer fler kundtjänstmedarbetare samt en kundtjänstansvarig för att kunna erbjuda utmärkt kundtjänst.

July 2021

Vi börjar erbjuda våra tjänster på TikTok, Spotify och Twitch. Våra tjänster lanseras på TikTok, Spotify och Twitch. Vi når fler kunder på flera plattformar med våra fantastiska tjänster.

October 2021

Vi bygger om vår hemsida. Vi bygger om den befintliga hemsidan och lägger till fler funktioner för att göra beställningsprocessen lättare.

December 2021

Vi börjar erbjuda våra tjänster på SoundCloud, LinkedIn, Discord, SnapChat. Våra tjänster lanseras på ännu fler plattformar.

March 2022

Vi erbjuder nya tjänster på Instagram. Vi lanserar nya tjänster på Instagram i form a automatiska kommentarer, delningar, spara och Reel Likes/Visningar/Kommentarer

August 2022

Vi utökar vårt sortiment. Vi börjar erbjuda större paket med 100 000 likes.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.