Köpa Följare på Twitter

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på sociala medier. Här kan du köpa billiga följare till ditt Twitter-konto. Skynda och prova vår tjänst för att få fler Twitter-följare idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Följare Du Vill Ha!

250 000 +

Sålda Följare

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkar Twitter-följare ditt konto?

På Twitter är dina följare de viktigaste personerna i ditt sociala nätverk. Det är dina följare som påverkar din popularitet genom att läsa dina inlägg samt kommentera och gilla det du lägger upp. Genom att köpa följare på Twitter kan du öka din synlighet och hamna högt upp i sökresultat samt dyka upp bland rekommendationerna som andra användare ser.

Vem kan dra nytta av att köpa Twitter-följare?

Alla som använder Twitter vill ju att deras tweets ska läsas av så många som möjligt. Därför vill du ha så stor synlighet som möjligt. Det är däremot extra viktigt att synas mycket för dig som har företag är influencer eller erbjuder dina tjänster på Twitter. Genom att köpa Twitter följare kommer du får fler organiska följare och därmed öka din synlighet enormt mycket.

Hur många Twitter-följare behöver man för att bli influencer?

Idag kan du bli influencer med bara ett par hundra följare, men för att verkligen starta en karriär som influencer behöver du vara i en av följande influencer kategorier.

köpa Twitter-följare

 • Nano influencer: upp till 10 000 followers;
 • Micro influencer: 10 000 till 100 000 followers;
 • Macro influencer: 100 000+ followers.

Vilken kategori du är i påverkar direkt hur mycket pengar du kan kräva per sponsrat inlägg. Nano influencers tjänar ofta väldigt lite eller får gratis produkter som betalning för sina inlägg. Micro influencers kan använda sina sociala mediekanaler för att tjäna pengar vid sidan av ett riktigt jobb. Macro influencers kan tjäna tillräckligt för att jobba som influencer på heltid.

Varför ska jag köpa följare på Twitter?

Vad har du att tjäna på att öka antalet följare på ditt Twitter konto? Fler människor som följer dig betyder i korta drag att du får mer synlighet och fler kommentarer och likes på dina inlägg. Det är även de användare som följer dig som sprider dina inlägg genom att dela dessa på Twitter och andra sociala medier. Här är de främsta fördelarna med att köpa följare på Twitter:

Twitter-följare

 • Öka din synlighet på Twitter och andra sociala medier. Ett Twitter konto som har många följare syns oftare i sökresultat och rekommendationer som andra, riktiga, användare ser. Inlägg från populära konton syns högre upp i sökresultat.
 • Ditt konto växer automatiskt. När du har många följare och syns mer på Twitter kommer andra användare att vara mer benägna att följa dig. Vi människor har en tendens att följa personer som redan har många följare.
 • Fler följare kan öka aktiviteten på dina inlägg. När fler personer följer dig syns dina inlägg på fler skärmar och ökar mängden aktivitet i form av likes, kommentarer och delningar på andra sociala medier. Mer aktivitet leder samtidigt till att dina inlägg rankar högt när andra människor gör sökningar på Twitter.
 • Lockar företag och andra människor till ditt konto. Vill du bli influencer? Eller kanske starta ett samarbete med andra populära människor på Twitter? Då är det ytterst viktigt att du först har många följare. Företag och andra influencers kommer inte att bry sig om ditt konto om du inte redan har tusentals följare.
 • Öka din varumärkeskännedom och trovärdighet. Om du har ett företag på Twitter är det extra viktigt att öka antalet följare på ditt konto. Den ökade synligheten som kommer med fler följare gör att fler riktiga personer ser ditt varumärke och dina produkter. När andra användare ser att det redan är många som följer dig ger detta ditt företag ett bättre rykte bland andra Twitter-användare.
 • Spara tid och pengar. Genom att köpa Twitter-followers behöver du inte lägga lika mycket tid på att sprida ditt budskap på sociala medier. Vare sig du har en kampanj som du vill att dina kunder ska ta del av eller om du vill starta en populär hashtag är många följare det första steget i en framgångsrik marknadsföringsstrategi på Twitter.

Hur gör jag för att köpa Twitter-följare?

 1. Välj hur många följare du vill köpa.
  Välj det antal följare du vill beställa bland våra många prisvärda alternativ.
 2. Skriv in din information
  Klistra in en länk till din sida eller den sidan som ska få följarna. Betala för beställningen via en av våra säkra betalmetoder.
 3. Få din beställning
  Efter slutförd betalning börjar vi arbetet med att öka följarna på ditt konto. Fullständig leverans tar oftast 1 till 3 dagar.

Köp Twitter-följare – Vad behöver jag veta innan jag beställer?

Att köpa Twitter-följare är ett enkelt sätt att snabbt påverka hur många som regelbundet ser dina Tweets. Vi erbjuder hög kvalitet på våra tjänster och det är viktigt för oss att du alltid är nöjd med din beställning. Därför har vi satt ihop en lista med saker du behöver veta innan du gör en beställning.

Kommer mina köpta Twitter-följare vara aktiva?

Trots att följarna du köper via oss är riktiga konton kan vi inte garantera att de är aktiva och interagerar med dina inlägg.

Vilken sorts användare är köpta följare?

Vi använder oss av högkvalitets Twitter-följare med konton från hela världen. Du kan få följare från till exempel Nordamerika, Asien och Afrika.

Kan köpta följare försvinna från mitt sociala nätverk?

Twitter

I många fall kan upp till 20% av dina köpta följare försvinna efter en viss period. Vi erbjuder våra kunder 30 dagars garanti med gratis påfyllning av följare som försvunnit.

Hur många Twitter följare bör jag köpa?

När du ska köpa Twitter följare bestämmer du helt själv hur många du vill ha per leverans. Om du vill ha tusentals följare och lägger en stor beställning får du garanterat mer synlighet. Men om du bara testa vår tjänst och köpa 100 eller 250 följare, går självklart även det bra. Det viktigaste är att du bestämmer och att du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi ger dig en leverans garanti som lovar att du får det du betalat för.

Köp Twitter-följare – Fördelar med att välja Sollowers

Vi på Sollowers värnar alltid om våra kunder och levererar tjänster av hög kvalitet för att öka din synlighet på Twitter och andra plattformar på internet. Köp Twitter-följare via oss för att ta del av följande fördelar:

 • Vi behöver inte inloggningsuppgifter till ditt konto
 • Alla kan köpa Twitter-följare. Allt vi behöver är en länk till ditt konto på Twitter
 • Att skydda din sekretess är alltid högsta prioritet hos oss
 • Prisvärda paket och 100% nöjdhetsgaranti
 • Våra kunder har tillgång till kundtjänst 24/7
 • Välj bland flera olika paket med många olika antal följare och priser
 • Vi lovar att alltid håll hög kvalitet på våra tjänster
 • Dina följare kommer alltid från riktiga konton
 • Snabb köp process. Du ser ökningen på ditt konto efter bara ett par minuter
Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Följare på Twitter

Recensioner-2

Alexander S.

Detta är en utmärkt tjänst! De svarar alltid snabbt på mina mejl och de kommer alltid med effektiva lösningar på mina problem. Jag är en långvarig kund och jag rekommenderar varmt denna hemsida för startup-entreprenörer likt mig själv.

Recensioner-1

Lovisa J.

Jag ville att fler personer såg mina tweets så jag testade att köpa Twitter följare via Sollowers och vilket resultat jag fick! Fick mina köpte följare snabbt som attan och sedan började det rasa in nya riktiga följare varje dag!

Vanliga frågor

Allt du behöver göra är att klistra in en länk till din profil och ange din mailadress i beställningsrutan. Vi ber aldrig om lösenord till ditt konto eller annan känslig information. Sollowers är en säker plattform med leverans garanti.

Nej, de följare du köper hos oss är riktiga konton från hela världen. Vi levererar dessutom följarna över en period av 1-3 dagar för att ökningen ska se naturlig ut. Långsam leverans är det bästa sättet att förebygga att Twitter spärrar ditt konto p.g.a. misstänksam aktivitet.

Nej, ingen kommer att veta att du har köpt Twitter-följare om du inte själv berättar det för dem. Vi delar inte din orderhistorik med någon och dina köpta följare är riktiga konton som ibland kan kommentera på eller gilla dina inlägg.

Nej, det är absolut inte mot lagen att köpa Twitter följare. Du behöver inte oroa dig för att hamna i trubbel, utan fokusera på fördelarna med att ha hundratals eller tusentals nya följare och få fler människor att se dina tweets.

När du har slutfört din betalning har du fått en garanti om att du ska få din leverans. Vi erbjuder denna garanti för att du ska känna dig trygg när du köper våra tjänster. Om du mot förmodan inte skulle få din leverans kan du kontakta vår support och få hjälp med att lösa problemet.

Vi fokuserar på
Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team
Träffa Vårt Team

Sollowers grundades 2020 och har sedan dessa tillhandahållit den bästa servicen när det kommer till tjänster inom Twitter. Efter 2 år på marknaden fortsätter vi regelbundet att förbättra vårt utbud för att boosta dina sociala medieprofiler.

Hos Sollowers kan du köpa följare, likes, retweets och många andra praktiska tjänster till dina sociala medieplattformar. Våra tjänster är gränslösa, du kan enkelt beställa flera olika tjänster till flera olika plattformar på en och samma plats här. Vi backar även upp våra tjänster med live kundsupport för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.