Köpa Facebook Likes

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga likes på Facebook-inlägg. Skynda och prova Facebook-likes idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Likes Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Likes

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkar Facebook-likes din profil?

Antalet likes på din Facebook inlägg visar alla andra användare både hur intressant ditt innehåll är samt ökar din synlighet över hela plattformen. Genom att köpa Facebook-likes kan du snabbt och effektivt få mer aktivitet på dina inlägg, synas mer och bredda ditt sociala nätverk. Facebook har nämligen en algoritm som rekommenderar populära inlägg både i appen och på datorn vilket leder till att fler riktiga användare får se dina inlägg när du redan har många likes. Vill du köpa likes på Facebook är Sollowers det mest prisvärda och säkra alternativet för dig som vill öka din popularitet på Facebook.

Det finns två olika typer av likes på Facebook

Facebook-likes

 • Post likes: När någon gillar dina inlägg som bilder, videor eller texter som du lägger upp på din sida kallas detta för Post likes. Dessa likes gör att dina Facebook posts visas för fler riktiga människor på plattformen.
 • Facebook page likes: Om du har en Facebook sida kan även denna få likes. De flesta företag och varumärken använder sig av Facebook sidor istället för en vanlig profil.

Hos oss kan du endast köpa Post likes och vi har flera olika paket som passar alla behov. Oavsett om du bara vill köpa 50 likes eller beställa flera tusen, erbjuder vi prisvärda paket med garanterad leverans.

Varför ska du köpa likes till Facebook inlägg?

Att få andra användare att gilla ditt inlägg kan vara en svår process. Du behöver både bred synlighet och intressant innehåll i din post för att få många likes. En enkel metod att sätta bollen i rullning är att köpa Facebook-likes som hjälper dina inlägg att synas mer och se mer intressant ut på samma gång:

 • Prisvärt och snabbt:
  Genom att köpa likes på Facebook behöver du inte lägga tid och pengar på att marknadsföra din profil, ditt varumärke eller dina inlägg. Vi kan hjälpa dig att öka antalet likes på bara ett par dagar och till mycket låga priser.
 • Få omedelbart inflytande:
  När du har många likes ser din profil mer seriös ut och det du lägger upp visas automatiskt för fler människor. Vi använder oss av äkta konton för att leverera dina likes.
 • Nå en bredare publik:
  Oavsett om du är en influencer eller driver ditt eget företag vill du självklart att så många som möjligt ser dig på sociala medier. När användare gillar dina inlägg sprider Facebook ditt innehåll till fler användare som i sin tur även de gillar dina inlägg. Ökad popularitet på Facebook leder till effektivare marknadsföring.
 • Fånga allas uppmärksamhet:
  Alla gillar att vara en del av något större. Om dina inlägg på sociala medier har många likes och kommentarer kommer alla som ser detta att vilja vara en del av “fenomenet” och titta på din video, läsa kommentarerna eller klicka på din länk för att köpa dina produkter.

Som du ser kan du både tjäna pengar och spara tid på att köpa Facebook-likes. Sociala medier används idag som en marknadsföringsplattform av alla stora företag och om du sköter din sida på rätt sätt behöver du aldrig betala för att synas mer, eller hitta användare som gillar dina inlägg samt locka fler kunder.

Genom att köpa riktiga Facebook-likes sparar du tid och det kostar dig mindre. Du kan bli känd, skapa ökat engagemang för ditt konto och öka din räckvidd när du köper äkta Facebook-likes billigt från oss.

Köp Facebook-likes – Hur gör man?

 1. Välj hur många gånger vi ska gilla ditt inlägg.
  Våra kunder kan välja mellan flera prisvärda paket med olika antal likes.
 2. Klistra in en länk och ange din mailadress.
  Det är allt vi behöver för att slutföra din beställning. Vi ber aldrig våra kunder om lösenord eller annan känslig information.
 3. Genomför betalning och få dina likes.
  Vi använder säkra betalningsmetoder. Efter betalning kommer dina riktiga likes att börja levereras inom 2 timmar.

Vad behöver jag ange för att köpa Facebook-likes?

Allt vi behöver är en länk till din sida eller ditt inlägg samt en mailadress. Du behöver inte ge oss ditt lösenord eller annan kontoinformation.

Hur betalar jag för tjänster jag beställt?

Du kan betala med ditt bankkort (Visa, MasterCard, Maestro) eller via Google Pay samt Apple Pay.

Köp Facebook-likes

Vilka garantier erbjuder vi?

Vi är ett företag som värnar om våra kunder och gillar när du är 100% nöjd. När du beställer tjänster hos oss får du automatiskt 2 garantier:

 • 30 dagars pengarna-tillbaka garanti:
  Om vi inte lyckas leverera din beställning inom 10 dagar eller om din leverans inte stämmer överens med vår beskrivning på hemsidan får du tillbaka dina pengar.
 • 30 dagars gratis påfyllnings-garanti:
  Om du har beställt 100 likes men 10 av dessa försvinner inom 30 dagar får du en gratis påfyllning av de likes som saknas.

Du når vår kundtjänst via support@sollowers.com.

Köpa Facebook-likes – Vilka är fördelarna med Sollowers?

Sollowers är ett företag som prioriterar säkerhet, hög kvalitet och fantastisk kundsupport. När du beställer via oss får du ta del av följande fördelar:

 • Kundtjänst tillgänglig 24/7: Vår kundtjänst med riktiga kundtjänstmedarbetare är tillgänglig dygnet runt, varje dag. Vi gör vårt yttersta för att snabbt och effektivt hjälpa alla våra kunder med eventuella frågor och problem.
 • Service-garanti: Vi gillar när du är nöjd. Därför får du alltid en garanti när du beställer hos oss. Om något inte skulle stämma eller om dina beställda likes försvinner bjuder vi på gratis påfyllning.
 • Hög-kvalitets likes till marknadens bästa priser: När våra användare gillar dina inlägg kan du vara säker på att du har fått likes från högkvalitetskonton. Detta gör att sannolikheten av Facebook raderar dina likes blir mycket lägre än om du beställer via andra företag.
 • Snabb order-process: Det tar bara någon minut att beställa via oss och vi påbörjar din leverans inom 2 timmar.
 • Säkerhet: Säkerhet är otroligt viktigt för oss som företag. Vi använder SSL-kryptering, säkra betalmetoder och ber aldrig aldrig skicka över dina lösenord.
 • Många olika tjänster på samma plats: Eftersom allas behov är olika erbjuder vi flera olika tjänster, alltid till låga priser. Vi hjälper dig att öka din synlighet genom Facebook-likes, visningar eller nya följare. Du kan dessutom själv välja hur många av varje tjänst du vill ha och vi har ett brett utbud av antal likes att välja mellan.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Facebook Likes

Recensioner-1

Eva

Denna tjänst är ett mirakel! Jag har köpt Facebook-likes från många olika ställen, men inga andra hemsidor visade samma engagemang eller support. De har min respekt för hur de behandlar sina kunder, inte som vissa andra som behandlar kunder som pengakor.

Vanliga frågor

Ja, för att vi ska kunna gå in och gilla dina inlägg måste din profil vara offentlig. Vi kan inte gilla dina inlägg om din profil är privat. Du kan själv välja synlighet på varje individuell Facebook post. Se till att det inlägg du beställt likes till är offentlig.

Nej, dina beställda Facebook-likes gäller för ett inlägg per order. Du kan självklart beställa flera gånger och på så sätt öka antalet likes på alla dina inlägg.

Allt innehåll på din Facebook sida har en bestämd URL-länk. Du hittar denna genom att klicka på de tre prickarna längst upp på din en post och välja “dela” eller “kopiera länk”.

Nej, våra tjänster är 100% säkra. Vi använder riktiga Facebook användare för att gilla dina inlägg och levererar din beställning lite i taget över flera dagar för att allt ska se naturligt ut. Vi kan sociala medier och vet hur man sköter saker på ett smidigt och säkert sätt.

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Sollowers är ett online projekt utvecklad av en professionell digital marknadsföringsbyrå med lång erfarenhet inom sociala medier. Vi förstår hur viktigt det är att vara aktiv, aktuell och inflytelserik på nätet idag. Ju fler personer som ser och delar dina inlägg desto större påverkan har du och ditt meddelande på sociala medier.

Här hos Sollowers är vi väl medvetna om hur svårt det är att bli en viral framgångshistoria på Facebook. Därför har vi tagit fram våra praktiska tjänster och erbjuder dem till alla som vill öka sina chanser att nå fler på Facebook.

Sollowers ger dig det där lilla extra som krävs för att du ska bli en viral succé och samtidigt konkurrera med influencers och företag på nätet. Vi siktar på att öka din närvaro och synlighet på Facebook på ett trovärdigt och naturligt sätt så att du behåller tilliten hos dina följare.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.