Köpa YouTube Visningar (Views)

Sollowers är den ledande marknadsplatsen för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga visningar till dina YouTube-videos. Skynda dig och prova att köpa YouTube-visningar redan idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Visningar Du Vill Ha!

1 000 000 +

Sålda Visningar

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Vad exakt räknas som en visning på YouTube?

Exakt vad som räknas som YouTube visningar är något som YouTube håller hemligt. Du kan däremot räkna med att om någon tittar på mer än hälften av din video så bör det räkans som en visning. YouTube gillar när tittare ser så mycket av din video som möjligt eftersom detta ger YouTube chansen att visa fler annonser i dina videor.

Hur YouTube-visningar påverkar din kanal

YouTube-visningar

Idag kryllar YouTube av talangfulla youtubers som skapar fantastiska videor varje dag. Detta kan göra det svårt för din nya YouTube-kanal att locka tittare och få många views. Många youtubers använder sig av olika metoder, till exempel sociala medier, för att marknadsföra sig, alla med samma anledning: att få fler views. Du kan även köpa tjänster som ökar dina YouTube-views på ett snabbt och säkert sätt.

Fördelar som kommer med fler visningar

När du får fler visningar på dina videoklipp så påverkas din kanal positivt på flera olika sätt. Du får en bättre trovärdighet då användare ser att dina videor är värda att titta på. Du rankar högre i sökmotorer och får bättre synlighet – detta leder till fler organiska besök på din kanal via t.ex. Google. När fler människor enklare hittar dina videor så får du automatiskt större lönsamhet på kanalen och kan börja tjäna riktiga pengar på YouTube.

Varför borde du köpa YouTube-visningar?

Att köpa YouTube-visningar gör att du snabbt kan få många riktiga visningar på dina videoklipp. Med köpta äkta visningar får du flera fördelar som du och din kanal kan dra nytta av:

 • Få mer synlighet på YouTube och Google-sökmotorer: Ranka högre i organiska sök och locka fler tittare till dina videor. Google-sökningar visar relevanta videor högst upp bland resultaten och om du har många views så kan din video hamna högst upp på fler skärmar, detta innebär gratis marknadsföring.
 • Öka antalet konverteringar på dina sponsrade länkar: Om din YouTube-video innehåller produkter, tjänster eller sponsrat innehåll så kan du få fler klick och fler konverteringar via dina länkar. Hur då? När du har bättre synlighet på nätet kommer fler personer hitta dina videor och använda sig av dina länkar.
 • Få fler organiska YouTube-views: När andra användare ser hur många views dina videor har så ökar sannolikheten att de själva tittar på din video. Om en YouTube-video har en miljon views och en video inom samma ämne har 300 views så kommer ju majoriteten att titta på den video som har fler views.
 • Få riktig feedback från tittare: Det bästa sättet att bli en bättre YouTuber är att ta vara på de synpunkter och den feedback du får från dina tittare. Om fler personer tittar på dina videor så kommer du även att få fler kommentarer och kan få hjälp av riktiga användare.
 • Få högre trovärdighet: När användare ser att dina videor har många visningar så får de en sorts garanti att dina videos håller hög kvalitet och kommer därför både vilja höra vad du har att säga och lita på dina åsikter.
 • Få tid att fokusera på annat: När du inte behöver lägga tid på att jaga tittare så kan du lägga mer tid på att finslipa din videoredigering, öka din synlighet på sociala medier, filma nya videor och marknadsföra produkter eller tjänster som sponsrar din kanal.

Vilka fördelar får jag genom att köpa YouTube-views?

Köp YouTube-views och få snabbt mer synlighet online, samtidigt som din kanal får högre trovärdighet. När andra användare ser att dina videor har många views så kommer de att vilja se vad du har skapat för video och dela den med sina vänner och bekanta på sociala medier. Allt har en dominoeffekt och genom att köpa YouTube-views skapar du en kedjereaktion som i slutändan gör att kanalen får en högre märkessynlighet samt blir mer lönsam.

Hur man köper Youtube-visningar

Vi erbjuder många olika marknadsföringstjänster på vår hemsida. För Youtube-visningar har vi gjort det enkelt för våra kunder.

köpa YouTube-views

Följ bara dessa steg för att använda våra YouTube-tjänster:

 1. Välj den service eller tjänst du vill köpa;
 2. Välj videon du vill köpa visningar på;
 3. Bestäm den mängd visningar du vill ha;
 4. Fyll i din betalningsinformation och välj betalningsmetod;
 5. Klistra in länken till den YouTube-video som ska få visningarna;
 6. Genomför betalningen och köp YouTube-views;
 7. Vänta på att YouTube visar resultat av dina nya visningar.

 

Bra att veta när du köper YouTube-visningar

Det finns en del saker som är bra att veta när du beställer YouTube-visningar. Den vanligaste frågan vi får är om mängden visningar kan sjunka om YouTube antar att du köpt visningar. Detta då många har läst på sociala medier att köpta views bara är tillfälliga. Vi vet att YouTube ofta raderar ca 10–15% av köpta views. För att kompensera för detta bjuder vi på 10–15% extra views som du får som en garanti någon gång efter den första vågen av views. Detta ingår automatiskt i vår service när du handlar hos oss.

Hur använder jag visningar på Youtube för att hjälpa mitt företag att växa?

När du får mer aktivitet på din kanal och har fler YouTube visningar så visas dina videor automatiskt upp för fler människor på YouTube. Detta är YouTubes algoritm som visar populära videor för personer som är intresserad av samma ämnen som du har i dina videor. Ditt företag kan därför få mer synlighet och använda dina YouTube som en marknadsföringsplattform genom att öka antalet visningar på YouTube. Det är ingen garanterad sak att mer visningar snabbt leder till att du får fler kunder, men det är ett faktum att de största och mest framgångsrika företagen, både små och stora, är väldigt aktiva på sociala medier och YouTube.

Vad borde jag veta innan jag köper?

YouTube

Det finns en del saker som du behöver veta innan du ska köpa views på YouTube. Detta är saker som vi inte kan påverka och som vi vill att du har koll på innan du lägger en beställning. Om din video är begränsad i vissa länder så kan detta påverka din möjlighet att köpa YouTube-visningar. Detta gäller även om din video har en åldersbegränsning.

Se till att inställningen “Allow video” är aktiv på ditt konto. Du kan ändra denna inställning genom att klicka på Redigera video på din YouTube-kanal och därefter välja Avancerade inställningar.

Hjälp din kanal att få dubbelt så många views genom att även köpa YouTube-prenumeranter till ett bra pris.

Varför ska du välja Sollowers?

Sollowers är en av de bästa plattformarna som hjälper dig att få fler visningar till konkurrenskraftiga priser med bra service. Våra äkta visningar kommer från källor som ökar trovärdigheten för din YouTube-kanal. Visningarna kommer från vårt nätverk av 20% mobila användare och 80% datoranvändare. Du får views som är mellan 2 och 4 minuter per visning. Du får även upp till 15% extra views på köpet för att kompensera för YouTubes automatiska borttagning av views de misstänker är köpta. Vi vet exakt hur YouTubes algoritm fungerar och kan därför erbjuda hög kvalitet på alla våra tjänster.

Sollowers är ett företag som erbjuder riktigt bra priser och visningar från stabila källor. Köp YouTube-views från väletablerade källor då köp från källor med lägre kvalitet kan göra att ditt YouTube-konto spärras. Se till att kanalen är tillgänglig för visningar från hela världen och låt oss hjälpa dig att få fler tittare och göra din kanal mer lönsam.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för YouTube Visningar (Views)

Recensioner-4

Ida

Detta fungerar utmärkt! Jag köpte YouTube-visningar här efter att min bror rekommenderade det. Han har använt denna tjänst och boostat sin kanals popularitet och jag behövde göra samma sak. Jag lägger upp snickeriguider och dessa visningar hjälper mig att få den uppmärksamhet jag behöver.

Recensioner-3

Peter

Så otroligt smidigt! Fick mina YouTube visningar inom ett par timmar från betalning. Köpte sedan fler visningar på andra videor och jag fortsätter definitivt att använda Sollowers när jag lägger upp fler videor.

Recensioner-2

Thomas

En polare sa "Köp YouTube visningar på Sollowers" och jag testade för att se om det funkade. Och ja, det fungerar verkligen! Fick snabbt mina visningar och har nu köpt fler visningar på YouTube för både min privata kanal och företagets kanal.

Vanliga frågor

Beroende på antalet visningar du köpt så tar det mellan 1 och 30 dagar att få dina YouTube-views. Har du köpt ett stort antal views så tar det längre tid medan ett mindre antal tar cirka 2 dagar. Du får även en garanti på antal views om YouTube skulle radera några views.

Sollowers är ett 100% säkert företag som erbjuder ett kostnadseffektivt och smidigt sätt för dig att öka antalet visningar på dina videoklipp på YouTube. Vi har både en säker betalningsplattform och fantastisk service för våra kunder.

Nej, tyvärr kan du endast köpa YouTube visningar för en video per order. Antalet visningar du köper kan inte delas upp mellan flera videoklipp. Du kan däremot självklart öka visningarna på alla dina videoklipp genom att göra flera beställningar.

Allt vi behöver för att leverera dina views är en länk till din YouTube-video och din e-postadress. Vi behöver inte ha tillgång till ditt konto och kommer därför aldrig att be om ditt lösenord eller annan känslig information.

Det finns en liten risk att visningar på YouTube som du köpt kan försvinna efter ett tag. Vi erbjuder däremot en garanti som fyller på med nya visningar YouTube visningar om de du köpt skulle försvinna.

Ja, det är rekommenderat att du stänger av intäktsgenereringen när du har köpt YouTube visningar. Du kan sätta på funktionen igen efter att dina köpta visningar har levererats.

Ja, du kan köpa YouTube visningar på både YouTube Shorts och vanliga videor.

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Sollowers är ett online projekt utvecklad av en professionell digital marknadsföringsbyrå med lång erfarenhet inom sociala medier. Vi förstår hur viktigt det är att vara aktiv, aktuell och inflytelserik på nätet idag. Ju fler personer som ser och delar dina inlägg desto större påverkan har du och ditt meddelande på sociala medier.

Här hos Sollowers är vi väl medvetna om hur svårt det är att bli en viral framgångshistoria på YouTube. Därför har vi tagit fram våra praktiska tjänster och erbjuder dem till alla som vill öka sina chanser att nå fler på sociala medier.

Sollowers ger dig det där lilla extra som krävs för att du ska bli en viral succé och samtidigt konkurrera med influencers och företag på nätet. Vi siktar på att öka din närvaro och synlighet på YouTube på ett trovärdigt och naturligt sätt så att du behåller tilliten hos dina följare.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.