Användarvillkor

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande

Allmänna bestämmelser

Tack för att du använder våra produkter och tjänster (“Tjänster”). Tjänsterna tillhandahålls av Sollowers, support@sollowers.com. Genom att komma åt denna webbplats accepterar du att vara bunden av dessa webbplatsens användarvillkor, alla tillämpliga lagar och förordningar. Du samtycker till att du är ansvarig för att följa gällande lokala lagar. Om du inte samtycker till något av dessa villkor, förbjuder du att använda eller komma åt denna webbplats.

Vi erbjuder oåterkalleliga varor. Som kund är du ansvarig för att förstå detta när du köper någon produkt / tjänst på vår webbplats.

Tjänster

 1. Vi tillämpar en 100% nöjdkund-garanti. Ifall du märker att några followers eller likes försvunnit är du välkommen att kontakta oss för påfyllning! Vi fyller på kostnadsfritt inom 30 dagar ifall det ingår i din köpta tjänst
 2. Vi arbetar med 100% sekretess och kommer aldrig att offentliggöra vilka som handlar av oss utan ett skriftligt godkännande av köparen.
 3. Alla followers och likes som köps av oss är i ungefärliga nummer, dock ALDRIG LÄGRE än det antal du betalat för.
 4. Påfyllning av följare sker endast till samma konto följarna ursprungligen beställts till.
 5. Vi kan ej garantera att de Instagram följare du köper är aktiva.
 6. Vi behöver inget lösenord för att beställningar av följare, likes, kommentarer, views etc ska kunna genomföras.
 7. Vi har ej möjlighet att ta bort köpta tjänster (följare, likes, visningar etc), men du kan enkelt göra detta själv.
 8. Förändringar som görs av sociala nätverk kan påverka våra tjänster. Vid köp av oss godkänner du att dessa förändringar klassas som “Force Majeure” och inte faller under våra garantier.

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss på support@sollowers.com

Ansvar

Vid beställning träffas avtal om köp först när vi bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits. För att handla hos oss måste du vara 18 år eller ha målsmans tillåtelse.

 • Du kan utföra en order om din profil är synlig för alla användare och du har ett profilfoto. Det är kundernas enda ansvar att se till att deras konton är inställda på “offentligt” under deras användning av Sollowers-tjänsten. Eventuell driftstopp i relation till att en kund ändrar sin profil till “privat” kommer inte att resultera i någon betalningsbidrag för den perioden.
 • Vid tekniska problem måste köparen informera administrationen.
 • Genom att använda våra tjänster samtycker du till att inte hålla oss ansvariga för avstängda konton eller borttagna bilder, videouppladdningar eller kommentarer. Inga återbetalningar utfärdas heller i dessa fall.
 • Alla tjänster kommer från globala konton. Vi kan därför inte garantera att du får följare, likes eller någon annan tjänst från något specifikt land.
 • Vi garanterar inte att dina nya följare kommer att interagera med dig, vi garanterar att du får den mängd följare du har beställt.
 • Gör du parallella beställningar från andra leverantörer till samma mål riskerar du att inte hela beställningen blir levererad, då vi mäter antalet före och efter.
 • Vi är inte ansvariga för några avvikelser från den aktuella driften av tjänsten som anges i beskrivningen, eftersom dess utvärdering kan skilja sig beroende på olika kunder av vår service.
 • Vi är inte ansvariga för eventuella följder som uppstår efter du får din beställning.
 • Om ordern överstiger maximal kvantitet, garanterar vi inte motsvarande utförande av beskrivningen.

Länkar till tredje parts webbplatser

Sollowers har inte granskat alla webbplatser som är länkade till sin webbplats och är inte ansvariga för innehållet på någon sådan länkad webbplats. Införandet av någon länk innebär inte att Sollowers godkänner webbplatsen. Användning av en sådan länkad webbplats sker på användarens egen risk.

Fakturering

Betalningar på Sollowers behandlas med antingen Fondy säkra system eller en säker och verifierad betalningsport, utan någon känslig finansiell information matas in via vår webbplats. Den säkra metoden för att acceptera betalningar behandlas med SSL-kryptering. Genom att köpa våra tjänster samtycker du uttryckligen till att du tydligt förstår och samtycker till det du köper och inte kommer att lämna in en bedräglig tvist via kreditkort eller betalkortsinstitut. Dessutom har du behörighet att använda kreditkort, betalkortsom Visa, MasterCard, Maestro och Google Pay, Apple Pay-betalningssystem för att göra köpet.

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast genom att maila vår kundtjänst.

Leveranser

Beställningar hanteras löpande under dagen baserat på när ordern kommit in. För snabbast möjliga leverans rekommenderas beställningar inom kontorstider.

 • Leveransförseningar Ibland uppstår leveransförseningar utom vår kontroll. Det kan till exempel ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit.
 • ÅngerrättIngen ångerrätt tillämpas. Ifall du är osäker på vad du beställer, var god kontakta oss innan beställning. Vi svarar inom 48 timmar!

Avtalet om automatiska Instagram Likes prenumeration och upphävande av detta avtal

Prenumerationsavtal för Tjänsten gäller för en abonnemangsperiod på en (1) månad och förlängs automatiskt med en (1) månad i taget tills användaren eller Sollowers.com avbryter abonnemanget enligt dessa villkor. Vid avbokning avslutas prenumerationen vid slutet av den senast inbetalade perioden. Det finns således ingen återbetalning av betalda avgifter.

Betalning

 1. Betalning för prenumerationen debiteras före varje månad
 2. Användaren ska betala för abonnemanget via de betalningsmetoder som Sollowers erbjuder i webbshopen. Användaren är skyldig att underteckna de nödvändiga dokumenten och att ha tillräckliga medel tillgängliga för betalning på varje betalningsdatum på den valda betalningsmetoden.

Avbokningsregler för prenumeration

När du köper en automatiska Instagram-likes prenumeration debiteras du automatiskt samma dag varje månad. Om du någon gång inte längre behöver ditt Sollowers-prenumeration, skicka ett meddelande via vår Kontakta Oss sidan och vi kommer att ställa in ditt konto för att löpa ut i slutet av din månads prenumeration. Ditt e-postmeddelande ska innehålla en orderbekräftelse som automatiskt skickas till din e-postadress efter att du gjort beställningen.

För att undvika framtida avgifter ska avbeställnings-e-postmeddelandet skickas till support@sollowers.com 3 arbetsdagar före nästa faktureringsdatum.

Du är välkommen att när som helst avbryta din prenumeration. Om du till exempel abonnerar på September 23rd, men skriver oss om att avbryta ditt konto några veckor senare i oktober 10th, ställer vi in ditt konto för att avbryta den i oktober 23rd, vilket skulle vara slutet på din månads prenumeration. Om du föredrar omedelbar avbokning, låt oss bara meddela det och det kan vi också göra för dig. Du är inte skyldig att fortsätta prenumerera under en viss tid, men du måste skriva oss när du är redo att avbryta. Vi hanterar det och skickar ett bekräftelsemeddelande.

Återbetalningspolicy

Det är viktigt att kunden vet vad dom beställer innan order läggs. Läs produktbeskrivningarna väldigt noggrant. Ni kan inte kräva en återbetalning eller häva ett köp på grund av att ni är missnöjd med att produkten inte var det ni trodde.

 • Om du angav fel data och din beställning gjordes till adressen till någon annan person, har vi inte för avsikt att returnera pengarna eller genomföra ordern för den korrekta profilen.
 • Om du utför en order från olika tjänster har vi inte för avsikt att utföra återbetalningen.

Stödberättigade återbetalningsanmodningar

 1. Icke-leverans av produkten / tjänsten:
  Du kan få full återbetalning om du inte har fått beställningen inom 10 daggar efter betalningen.
  I vissa fall är processiderna långsammare, och det tar lite längre tid för din order att slutföra. I det här fallet rekommenderar vi att vi kontaktar oss för hjälp.
 2. Produkt som inte beskrivs:
  Sådana problem bör rapporteras till vår kundtjänstavdelning inom 10 dagar från köpdatumet. Klara bevis måste tillhandahållas som bevisar att den köpta produkten / tjänsten inte är som beskrivs på webbplatsen. Klagomål som endast baseras på kundens falska förväntningar eller önskemål respekteras inte.

Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

Reklamationer

Om du vill reklamera ett köp på grund av att du exempelvis har förlorat följare av oss så ska du göra det inom 30 dagar. En reklamation resulterar inte i en återbetalning utan vi kommer att leverera dom tappade följarna till dig.

Revideringar och Errata

Materialet som visas på Sollowers webbplats kan innehålla tekniska, typografiska eller fotografiska fel. Sollowers garanterar inte att något av materialet på sin webbplats är korrekt, komplett eller aktuellt. Sollowers kan när som helst göra förändringar i materialet på sin webbplats utan föregående meddelande.

Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Villkor för användning av Ändringar

Sollowers kan ändra dessa användarvillkor för sin webbplats när som helst utan föregående meddelande. Genom att använda denna webbplats accepterar du att vara bunden av den dåvarande versionen av dessa användarvillkor.

Genom att göra en beställning så godkänner du våra Användarvillkor.

Detta dokument uppdaterades senast den 21 juli 2021

Vi fokuserar på
Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.