Köpa Instagram Visningar (Views)

Sollowers är marknadsplatsen №1 för marknadsföring på sociala medier, här kan du köpa Instagram visningar riktigt billigt. Skynda och prova Instagram video-visningar idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Visningar Du Vill Ha!

1 000 000 +

Sålda Visningar

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkas din profil av Instagram-visningar?

Instagram-visningar eller views är det antalet visningar som dina videoklipp har fått. I korta drag, ju fler Instagram-visningar din video har desto mer populär är din video. En populär video har en större sannolikhet att rekommenderas av Instagrams algoritm vilket i sin tur leder till att fler användare hittar till ditt Instagram konto och dina andra inlägg som då också får visningar.

Det här innebär helt enkelt att det är viktigt att alla videos du laddar upp har så många visningar som möjligt, så att fler användare kan hitta och se dina inlägg. Ett smidigt och enkelt sätt att få fler visningar är att köpa Instagram-views via Sollowers. Vi hjälper dig som inte har tillräckligt många följare än att få fler visningar på dina videoinlägg så att du lättare kan öka din popularitet på Instagram.

Köpa visningar – Hur räknas visningar på Instagram?

Varje gång någon tittar på dina videoklipp räknas det till dina Instagram visningar. När någon som följer dig scrollar i sin feed får du organiska visningar varje gång de stannar och tittar på dina videor. För att få fler organiska visningar på Instagram behöver du ha många videor som har många visningar. Detta leder till att fler ser dina videor vilket i sin tur räknas som fler visningar på dina inlägg.

Räknas det när man har upprepade visningar?

Ja, Instagram räknar alla visningar som nya visningar men delar upp dessa i två kategorier: räckvidd och visningar. Under räckvidd räknas hur många individuella användare som har sett ditt videoklipp. Visningar är totalt antal visningar, även de som kommer från samma användarnamn flera gånger. Antalet visningar som visas på dina inlägg är alltså totalt antal och inte bara hur många som har sett ditt videoklipp. Detta kan du se under räckvidd.

Köp visningar på Instagram – Vad är fördelarna?

Instagram har idag över 300 miljoner aktiva användare och det kan vara svårt att som ny användare få spridning på en sådan stor plattform. Om ditt mål är att bli en influencer och få pengar av företag för att göra reklam för deras produkter och tjänster eller om du själv har ett företag och vill öka ert sociala nätverk är det viktigt att du får så många views som möjligt på alla dina inlägg. Köp Instagram-views för att vara säker på att du får tillräckligt med visningar och dra nytta av flera nyttiga fördelar:

 • Öka i popularitet, snabbt: Fler views leder till fler följare som i sin tur leder till ännu fler views. Köp Instagram-views för att sätta igång en dominoeffekt som kommer att hjälpa ditt konto att få mer synlighet.
 • Ge ditt konto mer trovärdighet: När din video får fler views kommer andra användare automatiskt att visa mer intresse för dina inlägg och ditt budskap. För företag innebär det fler kunder som klickar på köp och för influencers är det lättare att locka till dig nya varumärken att samarbeta med.
 • Utnyttja Instagrams algoritm: Instagram använder sig av rekommendationer för att sprida populära inlägg och videoklipp på plattformen. Med en video som har många views ökar du dina chanser att just ditt inlägg rekommenderas till andra användare.
 • Lättare att bli influencer: Vill du tjäna pengar på sociala medier? Då finns det inget som är viktigare än att du både laddar upp innehåll av hög kvalitet och att du har många likes, views och kommentarer på dina inlägg.
 • Fler kunder till ditt företag: Med bättre synlighet på sociala medier kan ditt företag eller varumärke lättare marknadsföra sina tjänster och produkter. Detta leder i sin tur till fler sålda produkter och mer rekommendationer genom word-of-mouth.

Köp Instagram-visningar – Hur gör man?

Att beställa Instagram-visningar och andra tjänster via Sollowers är busenkelt. Vi behöver varken tillgång till ditt konto eller ditt lösenord. För att beställa följer du bara dessa 3 steg:

 1. Välj den tjänst du vill ha: Välj det paket som passar ditt behov bland våra prisvärda marknadsföringstjänster.
 2. Ange din information: I kassan anger du den information som krävs för att genomföra beställningen. Du kan betala via säkra betalmetoder som kortbetalning, Apple Pay eller Google Pay.
 3. Få din beställning: Efter slutförd betalning får du din leverans inom 3 dagar.

Kom ihåg att du kommer att få dina Instagram-views stegvis. Det vill säga några i taget, för att det ska se så naturligt ut som möjligt. Detta för att Instagram inte ska flagga ditt konto för ovanlig aktivitet.

Vad behöver jag veta innan jag beställer?

Det enda du behöver göra på Instagram är att se till att ditt konto är offentligt och inte i privat läge. Har du flera konton är det viktigt att du ser till att det konto du beställt våra tjänster till är inställt som offentligt.

Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet – Köp Instagram-views billigt med garanterad snabb leverans.

Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet med garanterad leverans. Du kan hitta alla detaljer om våra tjänster på vår servicesida. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda och värnar både om säkerhet och hjälper dig att öka din popularitet när det gäller dina konton på sociala medier.

Hur snabbt levereras beställda tjänster?

I de flesta fall sker leveransen snabbt och du kan se dina Instagram-views öka redan efter 5-10 minuter. I sällsynta fall kan däremot det ta upp till en timme innan leveransen påbörjas. Din leverans är garanterad så länge du har ställt in ditt konto som offentligt.

Kan jag dela upp ett antal visningar mellan flera videoinlägg?

Ja, du kan själv bestämma om du vill ha alla visningar på en video eller dela upp dem mellan max 10 videos. Genom att dela upp ett antal visningar mellan flera inlägg ser det mer naturligt ut än om du helt plötsligt får hundratals views på en enda video.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

För att göra det så lätt som möjligt för dig, kan du betala för våra tjänster via säkra betalningar med kort (Visa, MasterCard, Maestro), Apple Pay eller Google Pay.

Vad behöver jag ange för att göra en beställning?

Allt vi behöver från dig är en länk till din video och din mejladress. Du behöver inte ange ditt lösenord eller andra kontouppgifter.

Hur gör jag om jag vill beställa en tjänst som inte är listad på er hemsida?

Hos oss kan du beställa många olika tjänster för att både öka din trovärdighet på sociala medier och sprida ditt budskap till flera användare. Men du kanske är ute efter en specifik tjänst eller ett kombinationspaket som du inte kan hitta på vår hemsida. Ingen fara, bara skicka ett mail till vår kundtjänst och berätta vilken sorts innehåll du vill beställa (antal Instagram-visningar, likes osv.). Om det är så att vi kan uppfylla dina önskningar kommer du att få ett pris och en länk till ditt skräddarsydda paket som du kan använda för att snabbt och enkelt kan göra en beställning.

Vem kan dra nytta av att köpa Instagram visningar?

Kan du öka din synlighet på sociala medier med fler views? Vilka användare tjänar mest på att köpa Instagram-visningar? Här är en lista med fördelar för de vanligaste typerna av användare som gynnas av våra tjänster:

 • Influencers och blivande influencers: Om du är eller vill bli en influencer behöver du både vara populär på Instagram och ladda upp innehåll som lockar andras intresse. Köp Instagram-views till din senaste video för att hamna bland Instagrams rekommenderade videor.
 • Företag som marknadsför sitt varumärke på Instagram: Oavsett om ditt företag är välkänt och framgångsrikt eller om du är egenföretagare som vill öka ditt sociala nätverk är våra tjänster ett smidigt sätt att öka spridningen av ditt innehåll på sociala medier.
 • Köp Instagram-visningar för att sprida ett budskap: Om du har ett budskap i din video som du tycker att så många som möjligt bör ta del av kan du köpa Instagram-visningar för att ge ditt konto mer trovärdighet samt snabbare sprida dina inlägg till nya användare.

Köp Instagram-views – Fördelar med Sollowers

Varför ska du välja Sollowers? Vad gör oss bättre än alla andra?

 • Vi har ett brett sortiment med paket i olika prisnivåer.
 • Vi erbjuder marknadens billigaste priser.
 • Vi levererar alltid hög kvalitet på de tjänster du beställer hos oss.
 • Du kan själv välja att lägga alla dina views på en video eller sprida dem mellan flera videoinlägg.
 • Alltid 100% nöjdhetsgaranti.
 • Vår hemsida använder säker SSL-kryptering.
 • Vi respekterar din sekretess och kommer aldrig be om ditt Instagram lösenord.
 • Vi har vänlig kundsupport.
 • Våra tjänster är tillgängliga 24/7.
 • Köp Instagram-views, likes eller kommentarer på några minuter tack vare vår smidiga hemsida.
 • Tusentals tidigare kunder rekommenderar oss och har ökat sin synlighet på sociala medier tack vare våra tjänster.
 • Alltid snabb leverans efter beställning.
 • Vi levererar dina views över en viss period för att Instagram inte ska upptäcka att du har köpt dina views.
 • Hos oss kan du ta del av en kampanj som låter dig sätta ihop ditt eget paket med tjänster för olika sociala plattformar.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Instagram Visningar (Views)

Recensioner-4

Viktoria L.

Ett av de bästa sätten att få ett försprång på Instagram är att ha mycket folk som kollar på ens innehåll. Alla vet detta. Även etablerade influencers som mig själv köper visningar på Instagram, och jag föredrar att skaffa mina härifrån. De är billiga och tillför kvalitet till mitt konto. Jag rekommenderar varmt denna tjänst till de som vill öka sin popularitet på IG.

Recensioner-3

Lukas F.

Det var riktigt enkelt att komma igång och jobba som influencer när jag insåg att jag kunde köpa visningar och likes. Det här rivstartade min karriär och jag började få hem gratisprodukter mot sponsrade inlägg och idag tar jag betalt flera hundra kronor per sponsrat inlägg.

Vanliga frågor

Nej, ditt konto måste vara offentligt för att vi ska kunna leverera dina views. Har du ett privat konto kan du enkelt ändra till offentligt i dina kontoinställningar i Instagram appen eller genom att logga in på hemsidan.

Nej, vi sprider alltid ut dina views över flera timmar och, i vissa fall, dagar så att Instagram inte kan se att du har köpt views. Detta gör att ökningen ser naturlig ut och ingen misstänker att du köpt visningar.

Våra views kommer från riktiga konton från hela världen och ingen kommer att veta att du har köpt dina views. Du behöver bara ladda upp din video och beställa Instagram-views och vi sköter resten.

Antalet visningar visas tydligt i varje inlägg du har på Instagram. Det är bara att klicka på inlägget på din profil och sedan på antal likes. Högst upp, ovanför listan med likes, visas antalet visningar som din video har fått.

Det är självklart svårt att säga vem som köper och inte köper visningar på Instagram. Men det är väldigt lätt att få tusentals visningar på sina videor genom att köpa Instagram visningar och de flesta influencers har massor av visningar på alla sina inlägg. Vi kan lugnt säga att de flesta influencers köper visningar för att inte få sämre statistik och fölora sina sponsorer.

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Sollowers grundades 2020 och har sedan dessa tillhandahållit den bästa servicen när det kommer till tjänster inom sociala medier. Efter 2 år på marknaden fortsätter vi regelbundet att förbättra vårt utbud för att boosta dina sociala medieprofiler.

Hos Sollowers kan du köpa visningar, likes, följare, kommentarer och många andra praktiska tjänster till dina sociala medieplattformar. Våra tjänster är gränslösa, du kan enkelt beställa flera olika tjänster till flera olika plattformar på en och samma plats här. Vi backar även upp våra tjänster med live kundsupport för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.