Köpa Följare Instagram

Sollowers är den ledande marknadsplatsen för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga följare av hög kvalitet till dina Instagram-konto. Skynda dig och köpa nya Instagram-följare idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Följare Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Följare

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Köp Instagram-följare: Avgörande för din profils framgång

Instagram är den i nuläget särklass mest populära video- och bilddelningssajten. Med en enorm mängd användare i nästan världen så är tjänsten ett måste för alla som är engagerade i sociala medier och är ett fantastiskt verktyg för märkessynlighet. För att man ska ha en effektiv profil så krävs däremot såväl relevanta inlägg som riktiga människor vars engagemang signalerar trovärdighet och utgör ett socialt bevis på att ens innehåll och konto är relevant och värt att satsa pengar på i form av marknadsföringskontrakt. Äkta följare är därför ett avgörande om man vill öka genomslagskraften för sitt Instagram-konto. Tryggt och säkert.

Vi erbjuder produkter som gör att ditt antal riktiga Instagram-följare ökar. Ett billigt sätt att se till att såväl dina tjänster som dina övriga sociala medier uppmärksammas på rätt sätt. Gör din marknadsföring en tjänst, köp följare så att Instagram-algoritmen ser till att fler personer i din målgrupp hittar ditt innehåll.
Fallande antal Instagram-följare

Köp Instagram-följare – Vem behöver den här tjänsten?

Att med hjälp av många äkta följare kan du väcka intresse för produkter, bilder och innehåll som du lägger upp på ditt Instagram konto. Detta är ett beprövat sätt att säkerställa att ens Instagram-konto håller en hög trovärdighetsnivå. Samtidigt är det ett oundvikligt faktum att det inte alltid är tillräckligt många människor som väljer att följa dig. Därför behöver såväl företag som privatpersoner i många fall väcka engagemang för sitt konto och sina inlägg. Detta skapar rätt förutsättningar för att växa och visar att man faktiskt har användare.

Ett vanligt sätt att öka antalet följare på sina sociala mediekonton är att köpa följare från företag som Sollowers. Vi har hjälpt allt från små nya influencers till större, mer kända namn att få fler följare på Instagram så att de kan få högre synlighet och tjäna mer pengar genom att lägga upp sponsrade inlägg.

Hur många följare behöver jag för att bli influencer?

Det finns egentligen ingen officiell gräns för hur många följare man behöver ha hos Instagram för att bli influencer. Vi kan däremot titta på statistiken hos befintliga influencers och kan då se att de minsta influencersarna haft åtminstone 5000 följare innan de börjat tjäna pengar på sociala medier. Därför är det vanligt att många företag tittar på konton med just minst 5000 följare när de letar efter nya influencers att samarbeta med. Här är en lista på hur influencers ofta klassas på internet:

 • Färre än 1000 följare: Nano influencer
 • 1000 till 100 000 följare: Micro influencer
 • 100 000 till 1 000 000 följare: Macro influencer
 • 1 000 000+ följare eller världskänd person: Mega influencer

Medan Nano influencers och Micro-influencers med ett par tusen följare ofta nämns när man pratar om inofficiella kategorier av influencers så tjänar dessa personer inte i närheten av så mycket pengar att de kan jobba som influencers på heltid. Du behöver ha minst 5000 följare för att lyckas tjäna riktiga pengar på Instagram.

Ett säkert kort för att få mer uppmärksamhet av företag är att öka antal följare du har på ditt konto så ofta du kan eftersom snabbt växande profiler ofta lättare får betalt för att marknadsföra tjänster och produkter på sina sociala medier.

Varför bör jag köpa följare på Instagram?

Att köpa Instagram-följare är ett billigt och smidigt sätt att få följare. För företag är det en indikation på att man har kunder och för privatpersoner är det en chans att öka synligheten. Det gör att de flesta kan vinna på att få följare på sitt konto.

 • Visar att du har riktiga följare.
 • Gör det enkelt att locka intresse till dina övriga sociala medier.
 • Synliggör dina tjänster och vad du erbjuder.
 • Ett tydligt tecken på det antal kunder och användare du har.
 • Ger dina konton en chans att växa.

De faktiska fördelarna med nya följare på ditt Instagram-konto kommer i många fall att variera utifrån såväl dina egna förutsättningar samt hur många nya riktiga, aktiva användare du får efter att du köpt vår tjänst. Fördelarna behöver därför inte vara begränsade till de ovan nämnda punkterna.

Köp följare på Instagram – Vad bör jag veta?

Vi vill att det ska vara enkelt att få riktiga kunder och besökare. Och det är vår åsikt att alla bör få chansen att öka synligheten för sitt innehåll. Det krävs därför bara några få enkla steg för att beställa. Men det är viktigt att du tänker på några saker först.

 • Se till att ditt Instagram-konto är öppet och tillgängligt för alla.
 • Välj det paket som du behöver och bekräfta beställningen. Alltid snabb leverans och enkel betalning.
 • Inom kort har du riktiga användare som följer ditt konto.

Svårare än så behöver det inte vara. Inom kort kommer dina bilder, din marknadsföring och dina övriga inlägg att följas av användare med äkta konton. Du kan vara säker på att det är livs levande människor bakom skärmen och du behöver aldrig oroa dig för att få oäkta följare.

Vilket paket ska jag välja för bäst resultat?

När du ska köpa följare till Instagram hos oss väljer du själv hur många följare du vill ha. Många väljer ofta att börja med att försöka dubbla sina följare eller åtminstone nå 1000+ följare och köper därför ett paket som passar detta. Andra som vill bli influencers vill ha så många följare som möjligt och köper större paket för att nå över 5000 följare som är den lägsta nivån för att kunna jobba som influencer. Du väljer själv vilket paket du vill ha men vi rekommenderar att du köper ett större paket så att du får fler följare till ett lägre per-följare-pris. Leverans av större paket sker långsamt och ser naturligt ut. Vi undviker att leverera tusentals nya följare för snabbt då detta kan göra att Instagram misstänker att något är fel.
Instagram-följare över hela världen

Varifrån kommer följarna när jag väljer att köpa Instagram-följare?

Vi samarbetar endast med användare som utgörs av människor. Du behöver därför aldrig oroa dig för att det är robotar som kommer att följa dina konton. För att säkerställa så bred spridning som möjligt för våra kunder så har vi en världsomfattande spridning av människor som väljer att följa din profil. Därför fördelas alla våra tjänster på följande människor.

 • Europa och Amerika motsvarar 40%.
 • Arabiska halvön och Asien motsvarar 40%.
 • Företagskonton eller företag motsvarar 20%.

Detta är den ungefärliga fördelningen av de användare och människor som kommer att följa din Instagram efter att du har köpt våra produkter. Vi anser att alla våra kunder förtjänar en bred spridning av följare på sitt konto.

Kan jag köpa svenska Instagram-följare från ett visst land?

Våra produkter erbjuder ett omväxlande antal följare för att avspegla en internationell aktivitet på ditt konto. Tyvärr är det inte möjligt att specificera från vilket land du vill ha besökare. I många fall är bred aktivitet bättre när det kommer till marknadsföring av inlägg, både för företag och privatpersoner.

Bryr sig följarna om mitt innehåll – Köp Instagram-följare?

Vi erbjuder snabb leverans och verkliga följare på sociala kanaler. Även om det kommer visa engagemang för din profil så kan vi inte garantera att de kommer att fortsätta vara aktiva och engagerade. I slutändan är det innehållet som du erbjuder som avgör aktivitetsnivån för din profil.

Köp Instagram-followers – Jag hittar inte rätt paket för mina behov. Vad kan jag göra?

Vi erbjuder företag och enskilda individer chansen att väcka intresse för din profil och inlägg. Med snabb leverans får våra kunder möjligheten att märka skillnad direkt. Vårt grundutbud har ett standardiserat upplägg. Om du har väldigt individuella behov så föreslår vi att du kontaktar vår kundtjänst. Lämna följande information.

 • Vilken sorts tjänst du är i behov av.
 • Vilken sorts aktivitet din profil behöver.

Om dina behov är inom gränsen för vad vi erbjuder så återkommer vi med prisförslag, förutsättningar för leverans och eventuella följdkrav. Vi välkomnar både privatpersoner och företag att begära individanpassade erbjudanden.
<Instagram-företag

Vilka är fördelarna med att köpa följare på Instagram för ett företagskonto?

Våra tjänster är väldigt passande för företag som erbjuder saker via Instagram och vars profil är en viktig del av deras internetnärvaro. Här är några av de saker som vi är övertygade att ni kommer att få uppleva.

 1. Visa dina befintliga och blivande kunder att du är relevant.
 2. Väck engagemang för din profil på ett flertal sociala medier.
 3. Du får alltid snabb leverans och kan fokusera på omsättning.
 4. Perfekt för artister, influencers, företag och alla som vill intressera besökare.

Detta är bara några av de exempel på vad vi kan göra för er verksamhet. Vi rekommenderar att ni själva testar och utvärderar resultatet. De flesta märker en drastisk skillnad.

Varför bör jag köpa Instagram-följare från Sollowers.com?

Med mångårig erfarenhet av att leva upp till de behov och önskemål våra kunder har så har våra tjänster blivit en given del av mångas marknadsföringsstrategier. Med effektiv leverans förbättrar vi din sociala profil. Vi ser fram emot att leva upp till dina höga förväntningar.

Hur gör jag för att köpa Instagram följare?

För att köpa Instagram följare behöver du bara välja antal följare du vill ha, klistra in en länk till din profil och efter betalning kan du se dina nya följare på Instagram inom ett par timmar. Vi ber aldrig om ditt lösenord eller andra känsliga uppgifter utan allt du behöver ge oss är ett sätt att hitta din profil så att vi kan leverera dina följare på Instagram.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Följare Instagram

Recensioner-1

Kristina Pettersson

Jag tror att detta är den enda plats där man får verkliga personer när man köper Instagram-följare. Jag har använt denna tjänst länge; den har hjälpt mig växa. Varje gång jag lägger en beställning så får jag en mycket aktiv publik och det finns inget bättre än detta på en social mediesida.

Recensioner-4

Lisa

Jag trodde inte att det gick att köpa följare för att att växa på sociala medier. Det var något helt nytt för mig. Men jag testade att köpa Instagram följare och såg hur mycket mer aktivitet jag plötsligt hade på min profil. Jag fick exakt det antal följare jag hade beställt och min profil växte riktigt fort!

Recensioner-3

Christoffer

Jag har flera konton och testade att köpa Instagram följare på ett av mina konton. Medan mina andra konton stod still växte kontot jag köpt följare till otroligt fort. Jag fick mina köpta följare och märkte hur mycket mer aktivitet jag hade på de det här kontot. Jag rekommenderar definitivt Sollowers. Det funkar på riktigt!

Vanliga frågor

Ja. Vi kan inte ordna följare åt dig som har en stängd eller privat profil. Därför rekommenderar vi definitivt att du ser till att alla besökare har åtkomst till den.

Våra tjänster levereras i stort sett direkt och inom loppet av 2–5 minuter kommer din profil att ha börjat öka antalet besökare. Smidig leverans är en del av vår verksamhet. I vissa fall kan det dröja upp till en timme innan processen inleds. Antalet följare ökar successivt.

Allt vi behöver är en länk till ditt Instagram-konto eller ditt användarnamn. Vi behöver även en e-postadress för kontakt. Vi kommer aldrig att be om lösenord eller känslig information.

Nej. Vi ser alltid till att följarna ökar i en naturlig takt så att det ser ut som att alla följare har hittat ditt konto på naturlig och organisk väg.

Vi erbjuder 30 dagars garanti och om antalet Instagram-följare understiger 80% av vad du betalade för så är det bara att kontakta oss.

Ja, många av våra kunder köper inte bara följare på Instagram utan lägger också till ett paket med likes. Detta fungerar ungefär på samma sätt och du väljer antal likes och ger oss en länk till det inlägg som ska ha dina likes. Likes levereras lika snabbt som följare.

Om du har beställt många följare kommer leverans att ske långsamt i en naturlig takt. Om vi levererar för många följare för snabbt kan detta se misstänksamt ut och Instagram kan spärra ditt konto. Men du behöver inte oroa dig för detta, eftersom vi vet exakt hur snabbt vi kan levrera dina följare för att det ska se naturligt ut.

Vi fokuserar på
Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team
Träffa Vårt Team

Sollowers är ett online projekt utvecklad av en professionell digital marknadsföringsbyrå med lång erfarenhet inom sociala medier. Vi förstår hur viktigt det är att vara aktiv, aktuell och inflytelserik på nätet idag. Ju fler personer som ser och delar dina inlägg desto större påverkan har du och ditt meddelande på sociala medier.

Här hos Sollowers är vi väl medvetna om hur svårt det är att bli en viral framgångshistoria på Instagram. Därför har vi tagit fram våra praktiska tjänster och erbjuder dem till alla som vill öka sina chanser att nå fler på sociala medier.

Sollowers ger dig det där lilla extra som krävs för att du ska bli en viral succé och samtidigt konkurrera med influencers och företag på nätet. Vi siktar på att öka din närvaro och synlighet på Instagram på ett trovärdigt och naturligt sätt så att du behåller tilliten hos dina följare.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.