Köpa Lyssningar på Spotify

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga streams på Spotify. Skynda och prova Spotify-lyssningar idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Streams Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Streams

5000 +

Nöjda Kunder

30 000+

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hos Sollowers kan både nya artister, etablerade band och stora skivbolag dra nytta av fördelarna som följer när man ökar antalet streams på sin profil. Våra tjänster är otroligt prisvärda och vi erbjuder flera olika paket så att du kan välja precis så många streams på Spotify som du vill ha. Se våra Spotify paket här nedan.

Vill du få fler Spotify lyssnare och hjälpa din låt komma upp i topplistor på Spotify? Med våra tjänster kan du köpa streams Spotify, få snabb leverans och bli den senaste artisten att slå igenom och bli mega-kändis.

Vägen till att bli känd på Spotify

Spotify

Oavsett om du börjat din karriär genom att producera på datorn, medan du sitter på ett café, eller om du har gått Musikhögskolan är vägen till framgång densamma. Hur mycket du syns och spelas på Spotify och andra streamingtjänster är otroligt viktig för att du ska kunna slå igenom. Därför spelar Spotify streams en enormt stor roll.

Ett sätt att säkerställa att du blir en av de mest spelade svenska artisterna är att köpa spelningar. Med ökade siffror bland dina spelningar syns du mer som artist på Spotify, både i söklistor och på topplistor. Du kanske också kan ta till andra åtgärder som att dela länkar till din Spotify-profil på Facebook eller Instagram.

Ett annat sätt att öka synligheten är att lägga upp korta klipp av din bästa sång som stories på dessa plattformar. Det finns massor av metoder du kan använda för att synas mer, spelas mer och i slutändan få betalt mer för din musikkarriär.

Vad är Spotify streams?

Varje dag streamas miljontals timmar av musik på Spotify över hela världen. När någon spelar en av dina låtar på Spotify räknas det som en stream, eller lyssning på svenska. Du kanske redan har sett siffrorna som visas efter låtens titel i söklistan. Dessa siffror visar hur många streams som låten har. De största artisterna har miljontals streams och tjänar därför stora pengar på att ladda upp sina senaste releaser på Spotify.

Samma princip gäller för dig som precis börjat producera och för dig som vill gå från att spela på lokala festivaler till att bli megakänd i hela Sverige eller världen. Spotify streams är vägen till att synas med på plattformen och om du har tur och är riktigt duktig kan din sång börja delas på sociala medier, vilket i sin tur leder till ännu fler streams.

Varför är Spotify streams viktiga?

Om du vill bredda din publik och få fler lyssnare på Spotify är en av de viktigaste sakerna att fokusera på hur ofta dina låtar streamas. När många personer lyssnar på dina sånger kommer du att få mer synlighet på Spotify och öka i rankingen på topplistorna.

Eftersom Spotify betalar dig för antalet spelningar du har kan du tjäna mer pengar på din musik med större antal spelningar. En lyssning ger dig 2-5 öre så du behöver hundratusentals spelningar för att kunna tjäna några riktiga summor. 1 miljon streams ger dig alltså minst 20 000 kronor.

Det här är ingen ny taktik i musikbranschen att betala för att skapa sin egen popularitet. Redan på 60- och 70-talet brukade stora artister åka runt och handla tusentals av sina egna skivor för att se till att de hamnade i topplistorna eller oftare spelades på radion. Idag har musikbranschen flyttat till internet och streaming är den största plattformen.

Hur får man fler lyssnare på Spotify?

För att ha fler lyssnare behöver ditt främsta mål vara att ha så många spelningar som möjligt. Ju fler streams du har desto mer syns du för fans av din genre och är mer relevant i sökningar. För att slå igenom på Spotify behöver du ha tiotusentals spelningar och vägen dit kan gå fortare om du köper streams med ett av våra prisvärda paket.

Fördelar med att köpa lyssningar Spotify

Är du en ny artist som vill få fler spelningar på Spotify? Då bör du investera dina pengar i att öka dina lyssningar på Spotify. Hos Sollowers erbjuder vi de bästa priserna och den bästa servicen på marknaden. Vi erbjuder även en pengarna tillbaka-garanti om vi inte lyckas leverera den tjänsten du beställt.

Problemet med att handla hos nya eller mindre företag är att du aldrig vet om du kommer att få de streams du betalat för. Vi har tusentals nöjda kunder som rekommenderar oss. Med våra garantier och hjälpsamma kundtjänst kan du känna dig trygg när du beställer streams hos oss.

köpa lyssningar Spotify

Här är några av de fördelar du drar nytta av när du handlar hos Sollowers:

  • Leverans inom 2-6 dagar
  • Pengarna tillbaka-garanti
  • Helt organiska streams
  • De bästa priserna på marknaden
  • Hög integritetsnivå – Vi ber aldrig om ditt lösenord
  • Kundsupport som hjälper till om du har problem

 

 

 

Köp Spotify streams hos Sollowers

Det är enkelt och smidigt att beställa våra Spotify tjänster. Det enda du behöver ange är en URL länk till din låt, välja hur många streams du vill beställa och betala för beställningen. Vi använder säkra betalningsmetoder som är 100% säkra och använder krypterad uppkoppling för att skydda dina uppgifter.

Såhär gör du för att beställa våra tjänster:

  1. Välj det paket med antal lyssningar du vill ha
  2. Ange din låts URL eller ditt användarnamn på Spotify
  3. Genomför betalningen och slutför din beställning

Dina streams börjar levereras inom ett par timmar och fullständig leverans sker inom 3 till 7 dagar. Har du köpt ett av våra större paket tar leveransen längre tid medan mindre paket ofta levereras väldigt fort. Detta är för att ökningen av lyssnare ska se så naturlig ut som möjligt och förhindra att Spotify misstänker att du betalat för dina lyssnare.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Spotify-streams

Recensioner-3

Johan S.

Köpte 50 000 lyssningar på Spotify och nu spelas min singel på klubben!

Recensioner-1

Olivia M.

Snabb leverans, började få fler lyssningar efter bara någon timme. Rekommenderas starkt!

Vanliga frågor om att köpa Spotify lyssningar

Du hittar enkelt dina länkar genom att högerklicka på låten och välja “Dela/Kopiera länk”. På mobila enheter klickar du på de tre prickarna vid låten och väljer “Dela” och sedan “Kopiera länk”. Det är samma princip som när du ska dela din låt på sociala medier.

Ja, när en låt har fler lyssningar hamnar låten både högre i eventuella topplistor och visas även högre i sökresultaten när användare söker på låttitel eller artister.

Vi accepterar betalning med kort (VISA/MasterCard/Maestro), Apple Pay, Google Pay samt krypto.

Om spelningar som du har betalat för skulle försvinna inom 30 dagar kan du kontakta vår kundtjänst för att få en gratis påfyllning. Denna garanti ser till att du får det du betalat för även om några av våra konton skulle raderas.

Vi tar till alla åtgärder vi kan för att undvika att utsätta våra kunder för risker. Beställer du t.ex. tusentals spelningar levereras dessa långsamt över 7 dagar för att undvika att ditt konto flaggas av Spotify. Vi vet hur vi ska göra för att minimera riskerna för dig och ditt konto.

Efter att du lagt din beställning ser du dina spelningar inom ett par timmar. Vi levererar dina tjänster i en långsam takt så att ökningen ser så naturlig ut som möjligt. Du får en del av dina lyssningar inom de första timmarna och resten sprids ut över ett par dagar.

Första gången någon streamar din musik på Spotify börjar du få betalt. Upprepade spelningar räknas också som unika lyssningar så länge man lyssnar minst 30 sekunder på låten innan man börjar om.

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Sollowers grundades 2020 och har sedan dessa tillhandahållit den bästa servicen när det kommer till tjänster inom Spotify. Efter 2 år på marknaden fortsätter vi regelbundet att förbättra vårt utbud för att boosta dina sociala medieprofiler.

Hos Sollowers kan du köpa streams, lyssningar, följare och många andra praktiska tjänster till dina Spotify profil. Våra tjänster är gränslösa, du kan enkelt beställa flera olika tjänster till flera olika plattformar på en och samma plats här. Vi backar även upp våra tjänster med live kundsupport för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.