Köpa Instagram Kommentarer

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga kommentarer till dina Instagram bilder & videor. Passa på och få fler kommentarer på dina inlägg redan idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande

100 000 +

Sålda Kommentarer

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkar kommentarer på Instagram ditt konto?

Antalet följare, likes och kommentarer du har på dina inlägg spelar otroligt stor roll på Instagram, precis som på andra sociala medier. Ett inlägg med fler kommentarer på Instagram får automatiskt mer synlighet och rekommenderas till fler användare i plattformens sökfunktion. Om du använder Instagram som en av dina marknadsföringstjänster är det viktigt att du får så många kommentarer på dina inlägg som möjligt.

Företag, influencers, artister och till och med meme-konton har alla något att tjäna på att köpa Instagram-kommentarer. Om du är ny på plattformen kan det nämligen vara svårt att komma igång, men om du köper kommentarer kommer ditt konto automatiskt att få mer synlighet och du kommer att snabbt få många fler följare på Instagram.

Varför ska du köpa Instagram-kommentarer?

Det finns många fördelar med att köpa Instagram-kommentarer. Både företag och privatpersoner har mycket att vinna på att öka antalet kommentarer på sina bilder och inlägg. Här är de allra viktigaste fördelarna du kan dra nytta av:

 • Fler kommentarer gör att ditt Instagram konto och dina inlägg ser mer intressanta ut
 • Kommentarerna gör att ditt konto inte misstänks för att vara en bot
 • Öka din synlighet och popularitet på plattformen
 • Öka dina följares engagemang
 • Positiva Instagram-kommentarer kan hjälpa ditt företag att få mer trafik till er hemsida eller blogg
 • Ger dig mer tid att fokusera på annat, som t.ex. de tjänster ditt företag erbjuder eller support till befintliga kunder
 • Fler kommentarer gör att fler Instagram användare kommer att upptäcka dina bilder och videor
 • När fler användare ser dina inlägg kommer även dina Instagram följare att öka

Hur gör jag en beställning?

 1. Välj en av de tjänster vi erbjuder: Välj hur många följare, likes eller kommentarer på Instagram du vill beställa. Vi erbjuder flera olika tjänster som kan öka din synlighet på sociala medier.
 2. Ange ditt användarnamn eller en länk: Klistra in en länk till ditt konto för Instagram följare eller det inlägg som ska få kommentarerna.
 3. Slutför beställning och betala: Välj en säker betalmetod och genomför betalningen. Din leverans börjar inom en timme från slutförd betalning.

Köpa kommentarer Instagram – Vad behöver jag veta innan jag beställer?

Det finns en del saker du bör veta innan du gör en beställning och här går vi närmare in på just dessa detaljer. Läs gärna frågorna och svaren här nedan så att du vet exakt hur det fungera när du ska köpa Instagram kommentarer.

Behöver ni lösenordet till mitt konto för att leverera era tjänster?

Nej, vi använder en säker metod för att leverera de tjänster du har beställt. Vi kommer aldrig be om ditt Instagram lösenord.

Kan jag själv bestämma vad kommentarerna ska säga?

Vi levererar slumpmässiga positiva kommentarer som både kan vara korta meningar på engelska eller emojis. Vi kan tyvärr inte låta dig bestämma vad som ska stå i kommentarerna. Vi jobbar däremot på att kunna erbjuda detta som en av våra marknadsföringstjänster på Instagram och andra plattformar i framtiden.

Hur lång tid tar leveransen?

Kommentarerna på dina inlägg kommer att börja levereras inom 2 timmar efter betalning. Ibland går det ännu fortare och kommentarerna dyker upp efter redan 30 minuter. Är di beställning på flera tusen kommentarer på Instagram levereras dessa lite i taget för att ökningen ska se naturlig ut.

Kan jag dela upp kommentarerna mellan flera inlägg?

Ja, du kan själv välja om du vill ha alla kommentarer på ett inlägg eller dela upp dem mellan flera olika bilder. För att dela upp tjänsten måste du dock beställa minst 10 kommentarer per inlägg. 100 kommentarer kan till exempel delas upp på max 10 inlägg. Öka antalet kommentarer i din beställning för att dela antalet mellan flera Instagram bilder.

Är det säkert att köpa Instagram-kommentarer?

Ja! Att köpa kommentarer till dina bilder på Instagram via oss är både billigt och säkert. Vi använder pålitliga betalningsmetoder och levererar kommentarerna i ett naturligt tempo så att Instagram inte misstänker något. Beställer du ett par dussin kommentarer kan du få hela leveransen inom 24 timmar medan en beställning på flera tusen kommentarer levereras i långsam takt över en vecka.

Kan onlineföretag dra nytta av att köpa Instagram kommentarer?

Ja, självklart kan företag baserade på nätet dra nytta av att köpa Instagram kommentarer via oss. Som onlineföretag vill ni förmodligen ha så hög synlighet som möjligt på sociala medier. Det bästa och enklaste sättet att öka dier synlighet är att ha ett högre engagemang på era inlägg i form av kommentarer och likes på era inlägg. Köp Instagram kommentarer för att snabbt öka synligheten av företagets inlägg.

Hur många kommentarer bör jag köpa?

Hur många kommentarer du bör välja beror på vad du har för syfte med ditt Instagram konto. Om du försöker att bli en influencer är mer alltid bättre. Mer likes, fler kommentarer och fler följare leder till större sponsorer och mer pengar. Företag behöver också så många kommentarer på Instagram som de kan få för ökad synlighet och större räckvidd med er marknadsföring på sociala medier.

Fördelar med att köpa Instagram-kommentarer via Sollowers

Sollowers är det bästa valet för marknadsföringstjänster på Instagram. Vi är ett företag som prioriterar säkerhet, prisvärdhet och utmärkt service. Därför drar du nytta av massor av fördelar när du väljer Sollowers:

 • Dina uppgifter är säkra hos oss
 • Vi ber aldrig om lösenord till dina konton
 • Instagram får aldrig veta att du har köpt våra tjänster
 • Vi levererar högkvalitets kommentarer från riktiga användare
 • Vi gör vårt yttersta för att erbjuda utmärkt service
 • Vi erbjuder dig vänlig kundsupport
 • Vi erbjuder ett 100% riskfri garanti och använder smarta leveranser för att skydda dina konton på sociala medier
 • 30 dagars garanti med gratis påfyllning ingår alltid
 • Hos oss kan du hitta allt du behöver för att öka din synlighet via alla populära sociala medier
 • Det är enkelt att beställa och tar bara någon minut

Som du ser här är Sollowers det självklara valet när du beställer likes, kommentarer eller följare på aningen Instagram eller andra sociala medieplattformar. Vi har tusentals nöjda kunder och en stor del av dessa kommer tillbaka och köper fler tjänster när de lägger upp nya inlägg. Testa du med!

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Instagram Kommentarer

Recensioner-4

Linnéa

Även efter att ha gjort allt, följt organiska marknadsföringstaktiker och provat flera olika tricks så var det nästan omöjligt att få kommentarer på mina inlägg. Det var då jag stötte på denna tjänst för Instagram-kommentarer. Kommentarerna kom från aktiva konton – så de kommer säkerligen interagera med mina inlägg i framtiden. Jag har haft en mycket positiv upplevelse.

Recensioner-2

Peter

Jag ville visa upp mina hemmagjorda produkter på Instagram men det var bara vänner och bekanta som såg det jag la upp. Testade att köpa kommentarer och följare via Sollowers och inom en vecka började jag få meddelanden från personer som hade upptäckt mitt konto och ville köpa mina plånböcker!

Recensioner-3

Oliver

Fick mina kommentarer nästan direkt och har fått fler nya följare och likes på bara några dagar! Det här funkar skitbra!

Vanliga frågor

Nej, våra kommentarer kommer från riktiga användare och levereras i ett naturligt tempo så att Instagram inte misstänker olovlig aktivitet.

Ja, men vi har alltid 30 dagars påfyllningsgaranti på våra tjänster. Kontakta bara vår support för att fylla på med nya kommentarer om Instagram skulle radera de kommentarer du har köpt.

Absolut inte! Kommentarerna på dina inlägg och bilder ser helt naturliga ut och andra användare kommer inte att misstänka något. Vi som företag kommer dessutom aldrig berätta för någon att du har använt våra tjänster.

Hos Sollowers kan du välja att betala med kort, Apple Pay, Google Pay eller med din krypto-valuta. Du får alltid ett konkurrenskraftigt pris och det är enkelt att göra en beställning.

För att vi ska kunna leverera våra tjänster måste ditt konto vara öppet och offentligt efter att du gjort din beställning. Du kan tekniskt sett ställa in offentligt konto, få din leverans och sedan återgå till privat konto, men kom ihåg att privata konton inte kommer att ha lika högt engagemang från nya personer som hittar dig på Instagram.

Ja, du kan självklart beställa flera tjänster till ett och samma inlägg. Du kan till exempel kombinera kommentarer med likes. Vill du ha fler följare kan du kombinera ditt köp av kommentarer med ett gäng nya följare. Du bestämmer!

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Sollowers grundades 2020 och har sedan dessa tillhandahållit den bästa servicen när det kommer till tjänster inom sociala medier. Efter 2 år på marknaden fortsätter vi regelbundet att förbättra vårt utbud för att boosta dina sociala medieprofiler.

Hos Sollowers kan du köpa kommentarer, likes, följare och många andra praktiska tjänster till dina sociala medieplattformar. Våra tjänster är gränslösa, du kan enkelt beställa flera olika tjänster till flera olika plattformar på en och samma plats här. Vi backar även upp våra tjänster med live kundsupport för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.