Frågor och Svar

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande

Allmänna frågor

Vilken typ av varor/paket/produkter säljer vi?

Vår produkt är en digital tjänst för att förbättra de sociala medieindikatorerna som beställts i vår katalog.

Mot vilka länder (marknader) är er tjänst inriktad?

Tjänsten är inriktad på den globala marknaden. Klienter kan beställa våra tjänster var som helst i världen med ett betalkort. Länder som vi får beställningar från inkluderar: USA, Australien, Kanada, Storbritannien, Indien, Irland, Italien, Tyskland, Spanien, Nigeria och många fler.

Hur snabbt levereras alla beställda tjänster?

Informationen om varje tjänsts leveranstid varierar och kommer att anges i varje pakets beskrivning.

Hur snabbt lanseras de beställda tjänsterna?

Tjänstlanseringen är tiden mellan framgångsrik betalningshantering och leveransstart. Tjänster och antalet aktiviteter levereras inte på en gång, utan gradvis. Detta görs så att ökningen av sociala medieaktiviteter verkar naturlig.

Beställningar lanseras vanligtvis inom 2–5 minuter efter att beställningen gjordes och utförs automatiskt. Vanligtvis börjar kunderna ta emot sina beställningar inom den första timmen efter att beställningen gjorts. Möjliga undantag kan vara YouTube-visningar, som levereras med en fördröjning eftersom YouTubes visningsräknare kan ta upp till 48 timmar efter leveransen.

Vilken kvalitet håller de tillhandahållna tjänsterna?

Våra kunder tillhandahålls tjänster av utmärkt kvalitet. Varje pakets beskrivning hittar du på tjänstens sida. Vi gör allt vi kan för att klienten ska vara nöjd med vårt företag och den produkt vi skapar.

Är vårt system säkert för kunder?

Systemet är helt säkert för alla konton. En speciell algoritm utvecklas för varje social mediaplattform. Den bestämmer det optimala antalet handlingar som kan tillhandahållas på de valda kontona. Tack vare detta system är plattformen helt säker och pålitlig.

Varför beställs prenumerationsboost-paket?

Tjänster för att öka antalet följare beställs av

● Influencers
● Offentliga personer och politiker
● Icke-statliga organisationer
● Vanliga användare

Huvudmålet är att öka aktiviteten på dina publikationer och konton.

Behöver kunder ge oss inloggningsuppgifterna till sina konton?

Vi kommer aldrig be dig att ge oss inloggning eller lösenord för något socialt mediekonto. Alla tjänster fungerar självständigt och kräver inte full åtkomst till ett konto.

Varför har vi inte stora paket?

Folk frågar oss ofta: “Varför säljer ni inte 100 000 prenumeranter” eller “1 000 000 videovisningar.” Faktum är att sociala nätverk snabbt identifierar så stora aktiviteter eftersom de verkar onaturliga för de flesta av våra kunder. Det är därför vi bara säljer paket som du kan få ut mesta möjliga av.

Kan man köpa till någon annans konto?

Klienten behöver inte vara ägare av kontot för att beställa tjänster. Det räcker att kontot är offentligt eller att publikationen är offentlig (öppen för alla användare i samma sociala nätverk).

Hur bestäms rabatterna?

Vi erbjuder ofta rabatter och erbjudanden på våra produkter. Det överstrukna priset (detta är det gamla utan rabatt) och den aktuella avgiften visas i tjänstkatalogen eller på produktkortet.

Rabatter på tjänster finns tillgängliga under högtider. Vi erbjuder vanligtvis 10–25% rabatt på våra tjänster.

För bulkbeställningar och ytterligare information om tillgängliga rabatter, vänligen kontakta vårt kundsupportteam.

Kommer andra användare att kunna identifiera att jag har köpt ett socialt aktivitetspaket?

Alla processer är inställda på ett sådant sätt att de tillhandahållna tjänstepaketen ser så naturliga ut som möjligt. Det är därför som åskådare, prenumeranter eller vänner inte kommer att kunna avgöra att en klient använt vår tjänst.

Kan man beställa samma tjänst två gånger till samma publikation?

Du kan beställa om tjänsten för samma publikation, men först efter att den första beställningen har slutförts. Om en klient beställer samma tjänst, men till samma publikation/konto, kanske systemet inte uppfattar detta korrekt, och misslyckas med att utföra beställningen.

Om paketet man behöver inte finns i katalogen?

Om paketet med tjänster som kunden vill köpa inte presenteras på webbplatsen så kan kunden kontakta vår kundsupportavdelning med en begäran om att överväga möjligheten att skapa det specifika paketet, ange typ av tjänst och önskad mängd social aktivitet. Denna information krävs för att kontrollera möjligheten att tillhandahålla tjänsten i den mängd som krävs av klienten samt för att beräkna kostnaden. Om tjänsten kan tillhandahållas och det uppskattade priset passar kunden så skapas paketet och en länk för att köpa det kommer att skickas till klienten via e-post.

Kan man beställa premiumklassade tjänster?

Vi kan erbjuda tjänster av premiumkvalitet. Sådana beställningar utförs huvudsakligen på begäran. Du kan skicka in ett ärende och ange önskade tjänster. Vi kommer att kontrollera om våra partners erbjuder liknande typer av premiumtjänster och gör därefter en beställning hos dem.

Sådana tjänster är vanligtvis 2–3 gånger dyrare än de i katalogen. De kännetecknas av högre visuell kvalitet och leveranssäkerhet.

Stjärnor, politiker, affärsmän och influencers kan vilja beställa sådana tjänster.

Beställa en tjänst från flera leverantörer

Våra kunder beställer mycket ofta tjänster från flera andra företag samt från oss. Vi rekommenderar inte att du gör detta, eftersom när produkter från olika leverantörer börjar levereras till samma publikationer (konton), kan sociala nätverk upptäcka onaturlig tillväxt och “klippa” mottagna beställningar.

Våra system fungerar på ett sådant sätt att varorna levereras naturligt. Om en produkt endast beställs från oss så kontrollerar vi hur naturligt den levereras och hur organisk den ser ut i det sociala nätverkets ögon.

Om olika företag utför leveranser av liknande/identiska varor så gäller inte vår 30-dagars påfyllningsgaranti.

Radera ett inlägg efter att tjänsten har beställts

När du beställer en tjänst rekommenderar vi inte att du tar bort det inlägg som tjänsten beställdes till. Om publikationen raderas eller läggs till på nytt så kommer beställningen att stoppas utan rätt till påfyllning eller återbetalning.

Stänga kontot (privat alternativ) efter att tjänsten har beställts

När du beställer en tjänst rekommenderar vi inte att du gör ditt konto är privat, eftersom tjänsteleveransen stoppas. Om klienten stängde kontot under tjänsteleveransen så rekommenderar vi att du öppnar det och kontaktar kundsupport för att starta om beställningen.

Kan man beställa en tjänst till ett stängt (privat) konto?

Ett privat konto är ett alternativ i inställningarna på de flesta sociala nätverk. Målet är att säkerställa att informationen som publiceras på kontot endast kan ses av personer som kunden har godkänt (vänner/prenumeranter).

Det är därför du måste ställa in alternativet i kontoinställningarna så att personer som inte tidigare prenumererar på kontot kan se dess innehåll. Kontot måste vara öppet för att genomföra ordern.

Kan man ersätta en tjänst med en annan?

Om beställningen redan har börjat genomföras så finns det inget sätt att sluta leverera tjänsten och distribuera den till andra tjänster.

Kan jag beställa en tjänst till en gammal publikation?

Kunder kan beställa social aktivitet på alla gamla konton och gamla publikationer.

De enda undantagen är paketen med auto-likes och auto-visningar, eftersom de bara fungerar på nya publikationer som har lagts upp efter att du har köpt ett abonnemang.

Frågor om Instagram-erbjudanden

Är det möjligt att distribuera ett prenumerantpaket mellan olika konton?

För närvarande är det tekniskt omöjligt att dela prenumeranter mellan olika konton. En separat beställning måste göras för varje konto.

Begränsningar för 18 plus-konton

Om ett konto är utformat för en vuxen publik över 18 år och motsvarande alternativ väljs i kontoinställningarna kommer vi inte att kunna skicka prenumeranter/likes/visningar till det. Vi rekommenderar att du inaktiverar det här alternativet, gör en beställning och efter att den har slutförts, aktiverar det igen.

Är det möjligt att distribuera ett likes-paket mellan olika publikationer?

Vårt system låter dig distribuera ett paket med likes mellan olika publikationer. Du kan maximalt distribuera till 10 bilder i varje paket. Det minsta antalet likes som kan beställas är 10 enheter per foto, därför kan du för små paket (till exempel 10 likes) endast välja en publikation.

Vad du behöver veta om automatiska likes på Instagram

1. Systemet börjar lägga till likes på nya foton en timme efter att beställningen har gjorts.
2. Vårt system fäster startinlägget (den senaste publikationen på kontot) och räknar från det. Det vill säga, auto-likes börjar levereras på nästa inlägg som lades till efter startinlägget.
3. Vårt system analyserar ständigt kontot (varje 20–30 minuter), hittar den senaste publikationen och skickar automatiskt likes till den.
4. Likes kommer bara till nya inlägg och gäller inte gamla inlägg.
5. Så länge alternativet är igång måste kundens konto vara öppet för allmänheten.
6. Vårt system kan skicka likes till upp till 5 inlägg om dagen.

Avbryta auto-likes-prenumerationen

Alla auto-likes- och auto-visningar-paket ansluts regelbundet, vilket innebär att en automatisk förnyelseavgift debiteras varje månad.

Om klienten vill säga upp sin prenumeration måste de skriva en begäran till vår kundsupports e-postadress, i vilket format som helst, och ange tid och konto som de vill avsluta prenumerationen på.

Hur fördelas följare efter land?

Alla paket har följande ungefärlig distribution: 40% av användarna är européer och amerikaner, 40% är araber och asiater och 20% är andra företags företagskonton.

Är det möjligt att testa er tjänst?

Specifikt för personer som tvivlar på om våra tjänster passar dem, har vi skapat små och billiga paket som du kan köpa för att utvärdera kvaliteten.

Vad händer om vissa prenumeranter slutar prenumerera på mitt konto?

Vissa följare kan avsluta prenumerationen på ett konto; vanligtvis 5% till 20%. Tyvärr kan vi inte garantera 100% användarbibehållande. Därför ger vi en 30-dagars garanti för alla paket. Om användare har avprenumererat på kontot under denna period kommer vi att kompensera detta belopp och skicka dig nya.

Kan Instagram-likes försvinna?

Instagram har nyligen introducerat ett system som kan “klippa bort” och gömma vissa likes. Därför, om du har detta problem, rekommenderar vi att du använder påfyllningstjänsten, där supportspecialisterna kommer att ersätta alla förlorade likes.

Kommer de levererade prenumeranterna att interagera med min profil?

Vanligtvis är de beställda prenumeranterna inaktiva och gillar inte, kommenterar inte och tittar inte på videor eller publikationer.

Om en klient vill få följare som kommer att göra detta så är det nödvändigt att beställa tjänsten “Riktiga Instagram-följare.”

Leverans

Tid för leverans av tjänster

Leveranstiden för tjänster varierar för varje paket. Leveranstiden för varje paket finns i paketets beskrivning. Om tjänsten inte levereras inom den specifika tidsramen ska klienten kontakta oss så löser vi alla problem som uppstår.

Försenad leverans av tjänster

Vissa tjänster kan ha en försenad leverans.

Anledningarna kan vara:

1. På grund av pågående tekniska förändringar för individuella sociala nätverk.
2. På grund av många beställningar kan behandlingstiden vara längre än vanligt.

Den genomsnittliga fördröjningstiden kan variera inom några dagar. Om leveranstiden har löpt ut men beställningen inte har slutförts, vänligen meddela vår kundsupport så undersöker vi problemet.

Kan varorna levereras snabbare än vad som anges i villkoren?

För tillfället erbjuder vi inte snabbare leverans av tjänster.

Ibland kan tjänster levereras snabbare än vad som anges i paketbeskrivningen på grund av låga serverbelastningar.

Betalningar

Hur ser orderprocessen ut?

För att beställa en tjänst måste du:

1. Välja önskat paket, klicka på knappen “Köp Nu” eller “Köp”.
2. Ange en länk till det konto eller publikation som paketet beställs till.
3. Ange din e-postadress.
4. Ange din betalkortsinformation och bekräfta betalningen med 3DS-koden (endast när du betalar med Visa, Mastercard eller Maestro).
5. Mottag ett e-postmeddelande med din beställningsinformation.

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

● Visa, Mastercard & Maestro.
● Apple Pay & Google Pay.

Att betala med Apple Pay är till exempel inte detsamma som att betala med Visa eftersom de har helt olika betalningsmetoder och betalningshastigheter. Därför är det viktigt för vissa kunder att tjänsten accepterar Apple Pay/Google Pay och inte Visa/Mastercard.

Kan man betala med PayPal?

Denna betalningsmetod stöds för närvarande inte. Tidigare (fram till 2020) var denna betalningsform tillgänglig på webbplatsen, så gamla kundrecensioner nämner att de betalade med PayPal.

I framtiden kommer denna betalning inte heller att fungera, men kunden kan betala med Visa & Mastercard eller med Apple Pay och Google Pay, vilket är säkrare än att använda PayPal.

Anledningar till att betalningen kanske inte går igenom

1. Blockering på grund av bedrägeribekämpning;
2. Fel relaterade till 3DS;
3. Otillräckliga medel;
4. Ogiltig betalkortsinformation;
5. Internetbetalningsgränser;
6. Internationella betalningsspärrar;
7. Begränsning av antalet betalningar per dag.

Betalningens valuta

När betalningen har gjorts kan vissa kunder se i sitt utdrag att det har dragits pengar i någon okänd valuta, så som hryvnia ₴, euro €, rubel ₽ eller pund £. Detta kan bero på att vårt företag använder sig av både amerikanska och europeiska banker. Beroende på vilken bank som accepterade denna transaktion kan kunden visas beloppet i bankens valuta i det land som behandlade betalningen.

Dollarn förväxlas ofta med hryvnian eftersom de har liknande ikoner: ₴ och $. Här är det värt att försäkra och förklara för klienten att detta är en konvertering till bankens valuta som behandlade transaktionen. Det faktiska beloppet som debiteras i dollar motsvarar det belopp som anges på webbplatsen.

Kredit- och betalkort

Vår tjänst accepterar både kredit- och betalkort. Därför kan klienten betala med det kort som är smidigast.

Skillnader i beloppen på webbplatsen och den faktiska betalningen på kontoutdraget

Kunder kan stöta på ett scenario där tjänsten till exempel kostar 3,99 kr, men banken debiterade 4,09 kr. Detta händer när banken på sin sida innehar en extra provision för internationella eller lokala transaktioner.

Vi ansvarar inte för sådana fall, eftersom banken meddelar kunderna om ytterligare avgifter för kortbetalningar när de utfärdar ett kort till dem. Kunden kan diskutera alla sådana tvister med banken som utfärdade betalkortet.

Kan man få en betalningsfaktura?

Om klienten kontaktade vår kundsupportavdelning med en begäran om att kontrollera möjligheten att tillhandahålla en tjänst som inte presenteras i katalogen och fick ett bekräftande svar tillsammans med den beräknade kostnaden för paketet, kommer kunden att få en faktura för att betala för tjänsten.

En faktura är en genererad sida i betalningssystemet, vars länk skickas till kundens angivna e-post. Efter detta kan kunden betala fakturan och få den beställda tjänsten.

Detta alternativ gäller inte auto-likes och auto-visningar. Alla andra tjänster kan beställas via faktura.

Påminnelser för obetalda beställningar

Om kunden har startat betalningsprocessen men inte slutfört den så kan betalningssystemet skicka meddelanden om ett oavslutat köp med ett erbjudande om att slutföra det.

Klienten kan antingen fylla i eller ignorera brevet om produkten inte längre behövs.

Garanti

Vad är skillnaden mellan en Påfyllning och en Återbetalning?

Återbetalning är möjligheten att få tillbaka alla dina pengar. Vi kan erbjuda full återbetalning om något av följande inträffar:

1) Leveransen av varor startade inte tio dagar efter att du beställt tjänsten.
2) Den levererade varan matchar inte beskrivningen.

En påfyllning är ett återbetalningsalternativ för motsvarande order. Detta innebär att om till exempel en person beställde en tjänst och 1000 prenumeranter levererades till personen, och under en vecka blev 100 personer “bortklippta”, så kompenserar vi och lägger till det saknade antalet prenumeranter.

Vi tillhandahåller en 30-dagars garanti och kommer att fylla på alla leveranser som förlorats inom de första 30 dagarna efter leverans.

Vi har inte ett automatiskt påfyllningsalternativ, så vi accepterar förfrågningar från kunder som skickas till vår support-e-postadress.

Hur lång tid tar det att få en Påfyllning eller en Återbetalning?

Under 30 dagar får du en påfyllning eller återbetalning.

Vid Återbetalning:

Pengar återbetalas endast under två omständigheter:

1. Kunden fick inte varan. Om den beställda mängden social aktivitet inte mottogs (eller leverans startade inte 10 dagar efter beställningen) så har klienten rätt att begära återbetalning från supportteamet och få det.
2. Om varan inte är som beskrivet.

Vid Påfyllning:

Efter fullständig leverans av varorna har kunden 30 dagar på sig att begära en “Påfyllning” av beställningen om någon beställd aktivitet har försvunnit. Kunden uppmanas också att tillhandahålla relevanta bevis för att någon aktivitet har försvunnit (skärmbilder etc.)

Till exempel, om en klient beställde 100 prenumeranter och efter 25 dagar avprenumererade 25 och 75 återstod, kan klienten kontakta supportteamet och begära ersättning för de förlorade prenumeranterna.

Påfyllningen påbörjas inom de närmaste 24–48 timmarna och kunden uppmanas att åter kontakta kundsupport om påfyllningen inte har startat inom ovannämnda period.

Hur snabbt genomförs kortåterbetalningar?

Vanligtvis tar det mellan 1 och 14 dagar innan pengarna returneras till kortet, beroende på kundens bank.

Om klienten inte fått återbetalningen 14 dagar efter att vi bekräftade återbetalningen så måste kunden kontakta oss igen, vi kommer då dubbelkontrollera om banken har problem med att skicka återbetalningen.

Frågor angående Gratis Provperiod

Gratis Provperiod Följare / Prenumeranter

Gratis provperioder för prenumeranter är för närvarande inte tillgängliga. Om klienten vill testa tjänsten kan den beställa det billigaste alternativet för att se kvaliteten på tjänsterna.

Varför Vissa Gratis Provperioder Kan Vara Otillgängliga

Antalet personer som vill få en gratis demo är extremt högt, och vi kan inte alltid tillhandahålla detta. Ibland inaktiverar vi därför gratis demos för vissa tjänster och erbjuder istället klienten en liten mängd av tjänsten till ett lågt pris som ett test.

Kundtjänstavdelningen

Vilken information behövs för att kontrollera en beställning?

För att kundsupportteamet ska kunna kontrollera en beställning och ge bäst information är det nödvändigt att ange e-postadressen för vilken beställningen gjordes samt vilket paket som köptes. Ange även information om vilken publikation eller vilket konto tjänsten beställdes till.

Arbetstider

Kundtjänsten är öppen varje dag från kl. 09:00 till 18:00, storbritannisk tid.

Hur du kontaktar oss

Du kan kontakta supportteamet genom att skriva en begäran till supportens e-postadress.

Hur snabbt vi svarar på kundförfrågningar

Den genomsnittliga behandlingstiden för begäranden är allt från 10 minuter till 6 timmar under öppettiderna. Alla förfrågningar som skickas in efter kl. 18 kommer att behandlas nästa dag.

Efter att ha skickat en begäran får varje klient ett automatiskt svar med ett begäransnummer. Det här automatiska svaret indikerar att vi har fått din fråga och redan arbetar med den.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.