Köp Facebook Video Visningar

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga video-visningar på Facebook. Skynda och prova Facebook-visningar idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Visningar Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Visningar

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkar Facebook-visningar din synlighet?

Hur många visningar du får när du laddar upp en video på Facebook spelar väldigt stor roll. Om målet med din video är att sprida ett budskap, en kampanj eller om du vill locka fler personer att följa dig på sociala medier vill du ha så många visningar som möjligt på alla dina videos. Köp Facebook-visningar för att säkerställa att din video blir prioriterad av Facebooks algoritm och på så sätt får mer synlighet. Köp Facebook-visningar via Sollowers för att få visningar från riktiga användare. Vi erbjuder flera prisvärda tjänster som våra kunder kan välja mellan.

Varför ska du köpa Facebook-visningar?

Det finns gott om anledningar till att köpa visningar på dina inlägg. Med fler visningar på det du postar på din sida kan du dra nytta av följande fördelar:

 • Andra användare ser hur populär du är
  Visa alla i ditt sociala nätverk hur populära dina inlägg är. Ju fler visningar du har på dina videos desto mer kan din trovärdighet öka på sociala medier. Med högre trovärdighet lockar du även fler riktiga användare till att följa din Facebook sida.
 • Öka mängden delningar, likes, och kommentarer på dina inlägg
  Köp Facebook-views för att oftare bli rekommenderad till fler användare. När dina inlägg och videos har fler visningar kommer fler personer att se dem i sina rekommendationer vilket kan leda till att fler personer delar ditt innehåll med sina vänner. Fler delningar leder till fler likes och kommentarer från riktiga personer.
 • Få en bredare publik
  När dina inlägg delas mer och får fler likes och kommentarer, kommer din sida få fler besökare och på så sätt öka antalet personer som ser dina andra inlägg. Det är så här du kan få fler kunder eller dra uppmärksamheten från sponsorer som letar efter populära influencers via sociala medier.
 • Öka antalet konverteringar ditt företag får
  Vare sig du har ett företag som säljer tjänster online eller om du vill dra in kunder till din fysiska butik, kan fler visningar leda till att du når fler potentiella kunder vilket i sin tur leder till fler betalande kunder.
 • Fler kollaborationer och samarbeten
  När du har ett mycket populärt innehåll på din sida kommer fler stora influencers och kändisar att vilja samarbeta med dig på framtida projekt. När du har många följare kan du även be dem om tjänster som att dela ditt innehåll med ännu fler personer eller hjälpa dig att få kontakt med kändisar du vill samarbeta med.
 • Locka investerare
  Köp Facebook video visningar och låt sedan ditt innehåll få automatisk spridning för att locka investerare till dina projekt. Har du ett litet företag som behöver få in investerare till? Vill du starta ett projekt men behöver ekonomiskt stöd? Ditt populära innehåll på sociala medier kan hjälpa dig att hitta fler investerare.

Köp Facebook video visningar – Hur gör man?

Det är enkel process att köpa Facebook-visningar hos oss. Följ bara dessa steg:

 1. Välj det paket som passar ditt behov. Vi har flera olika paket med olika antal visningar.
 2. Klistra in en länk till din Facebook video och ange din mailadress. Det är allt vi behöver för att leverera dina visningar. Vi ber aldrig om ditt lösenord.
 3. Betala för beställningen och vänta på leverans. Vi levererar dina visningar lite i taget för att det ska se så naturligt ut som möjligt.

Allt du behöver veta innan du köper Facebook-visningar

Här nedan hittar du allt du behöver veta innan du beställer Facebook-visningar. Vi har försökt att svara på vanliga frågor och samlat relevant information för att göra saker lättare för dig som beställer våra tjänster.

 • Var hittar jag länken till min Facebook video?
  Du hittar länken genom att hitta videon på din sida och högerklicka på videon och välja “Kopiera länk”. På mobilen kan du klicka på de tre prickarna som syns när du startar en video och välja att kopiera länken.
 • Kan jag köpa visningar till alla mina Facebook videor?
  Ja, du kan välja vilken video som helst, så länge den är synlig för alla. Vi kan inte leverera våra tjänster för privat innehåll som du har dolt eller videor med åldersgränser och liknande.
 • Får jag dela upp visningarna mellan flera videor?
  Nej, varje beställning är kopplad till en specifik video. Du behöver göra en beställning per video.
 • Hur betalar jag för era tjänster?
  Vi accepterar kortbetalning via Visa, MasterCard och Maestro samt betalningar via ApplePay och GooglePay.

Fördelar med att välja Sollowers

 • Vi erbjuder olika paket i flera prisnivåer.
 • Kundtjänst tillgänglig 24/7.
 • 30 dagars garanti.
 • 100% säkert och seriöst.
 • Köp Facebook-views från riktiga konton.
 • Hög sekretess.
 • Garanterad leverans.
 • Via oss kan du kombinera köp av visningar med likes, följare och andra tjänster.
 • Snabb och smidig betalning.
 • Utspridd leverans som ser naturlig ut.
 • Vi har hjälpt hundratals kunder som alla rekommenderar oss.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Köp Facebook Video Visningar

Recensioner-4

Lena

Något gick fel med min senaste beställning, de visningar jag köpte levererades inte direkt. Jag kontaktade dem och de tog omedelbart hand om problemet. De bad om ursäkt och skickade till och med några extra visningar. Det är svårt att hitta bättre service någon annanstans, rekommenderas!

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Med fler än 50 000 beställningar är Sollowers en av Sveriges största butik för sociala medietjänster. Du kan hitta allt du behöver för att öka din närvaro och synlighet på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, YouTube, m.m. här på vår hemsida.

Vi erbjuder flera olika tjänster på många av de mest populära sociala medieplattformarna. Du bestämmer vad du vill ha och vi på Sollowers gör vårt yttersta för att förverkliga dina önskemål. Vare sig du vill ha fler visningar på Facebook video eller öka din Facebook profils synlighet med fler följare är Sollowers här för att stå till tjänst.

Tack vare effektiva tjänster och fokus på kundservice har Sollowers blivit en ledande aktör i vår bransch. Du kommer garanterat inte att hitta bättre tjänster hos våra konkurrenter, och särskilt inte till våra låga priser.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.