Köp Instagram Likes

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga likes på Instagram-bilder & -videor. Skynda och prova Instagram-likes idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Likes Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Likes

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Hur påverkar Instagram-likes mitt Instagram-konto?

Instagram används idag av både företag som ett sätt att visa upp nya produkter och av influencers som lägger upp sponsrade bilder och videor mot betalning. Influencers får betalt för sina inlägg av företagen, som i sin tur får bättre märkessynlighet på sociala medier. Ju mer likes en bild får, desto större chans är det att bilden syns bland Instagrams rekommendationer för andra användare.

Populära inlägg med många gillningar och kommentarer får alltså automatiskt en boost och visas för fler användare, vilket leder till ännu fler gillningar. Ditt Instagram-konto är beroende av många likes för att växa och få mer synlighet, därför är det viktigt att alla dina bilder får många likes. Det kan däremot vara svårt att komma igång och locka nya följare som gillar dina bilder, och för att göra saker lättare för dig själv kan du nu köpa Instagram-likes.
Instagram gillar

Varför du bör köpa Instagram-likes

  1. Genom att köpa Instagram-likes får du en snabb och enkel metod att bli en av Instagrams mer populära användare. De likes du köper kommer att göra att du syns mer och därmed får fler följare som ser dina framtida inlägg.
  2. Fler likes ger mer synlighet: Även om din Instagram har fantastiskt innehåll med inspirerande bilder så är det i slutändan likes som avgör hur stor synlighet du får. När dina inlägg får fler likes ökar du chansen att dina bilder hamnar bland rekommendationerna som andra användare ser.
  3. Se snabb tillväxt: Genom att köpa likes på Instagram kommer du att nå ut till fler riktiga användare och få fler följare. Ju fler följare du har, desto fler personer gillar dina bilder, vilket i sin tur leder till att ännu fler personer ser och gillar dina bilder. Allt handlar i slutändan om likes!
  4. Få fler erbjudanden: Influencers blir inte influencers utan tusentals likes på sina bilder. För att få många riktiga likes på alla framtida inlägg behöver du börja med att få många likes på dina befintliga inlägg. När ditt konto ökar i popularitet och du får fler följare så kan det i sin tur leda till att fler företag erbjuder dig pengar för sponsrade inlägg.
  5. Öka din trovärdighet: En Instagram-sida med många likes och många följare ökar inte bara i popularitet, du får även en större trovärdighet bland andra användare på Instagram. När användare ser att du har många likes på dina inlägg så är det mer sannolikt att de tror på det du har att säga, vilket i sin tur kan leda till att fler företag använder dig som influencer.

Köpa Instagram-likes: Hur beställer man?

Köp Instagram-likes via oss för att få snabb service som hjälper din Instagram-sida att växa. Allt vi behöver är ditt användarnamn och vilket inlägg som ska få dina likes. Välj antal och klicka på köp Instagram-likes och betala sedan för beställningen. Enkelt och smidigt! Vi erbjuder alltid snabb leverans och garanterade likes från riktiga konton. Om du vill dela upp likes mellan flera inlägg så kan du göra detta om du beställer minst 20 likes per inlägg. Du kan dela upp dina likes mellan maximalt 10 olika inlägg. Vår tjänst är 100% säker och vi kommer inte under några omständigheter att be om ditt Instagram-lösenord.
Pengar för likes

Fördelar med att köpa likes på Instagram för företag

Att köpa likes på Instagram är inte bara något som hjälper privatpersoner att bli influencers, även ditt företag kan dra nytta av våra tjänster. Idag är sociala medier en större plattform än TV och radioreklam, och ditt företag behöver synas på Instagram för att vara top-of-mind. Här är några fördelar du kan få genom att köpa Instagram-likes:

  • Nå ut till fler kunder: För dig med Instagram-konto för företag är likes alltid viktiga. De produkter och tjänster du erbjuder behöver nå ut till så många användare som möjligt för att du ska kunna konvertera Instagram-användare till riktiga kunder.
  • Trovärdighet för ditt företag: När fler personer gillar dina inlägg får du mer synlighet, detta leder till att fler användare tror på ditt budskap. Om ditt budskap är “köp våra fantastiska produkter” så är trovärdighet otroligt viktigt, särskilt på sociala medier där du kommer att konkurrera med både andra företag och privata aktörer.
  • Spara tid och pengar: Du behöver inte anställa flera personer som sköter om ditt företags sociala medier. Köp Instagram-likes på befintliga inlägg och spara både tid och pengar som du kan lägga på att öka din lönsamhet och ta fram bättre erbjudanden att annonsera på sociala medier.

Tänkande kille

Vad borde jag veta innan jag beställer Instagram-gillningar?

Det finns en del saker du behöver veta innan du gör en beställning. Först och främst är det viktigt att ditt Instagram-konto är offentligt, eller Public som det heter på engelska. Vi kan tyvärr inte hjälpa dig med privat konto att få likes då vi inte kan se dina bilder och videor om ditt konto är privat.

Jag kan inte hitta rätt paket för det jag är ute efter. Vad bör jag göra?

Vi sätter gärna ihop ett paket som innehåller de tjänster du behöver, så länge det är tjänster som vi redan erbjuder. Besök vår sida för kundservice och kontakta oss. Vi behöver veta:

  • Vilket innehåll den tjänst du är ute efter ska ha.
  • Hur mycket aktivitet du vill beställa.

Om det du söker är inom ramarna för de tjänster vi erbjuder så hjälper vi dig gärna att skapa ett paket som passar dina behov. Du får ett prisförslag och vi mejlar en länk som leder direkt till det paket du har beställt.

Jag har redan gjort en beställning men inte fått min leverans. När börjar jag se mina likes? Hur snabb leverans har ni?

Våra tjänster aktiveras i vanliga fall bara några minuter efter slutförd betalning. Vi använder en automatisk process som sätts igång så fort du har genomfört beställningen av ditt paket. Du kan se fler detaljer i din orderhistorik. För att du inte ska få några problem på din sida så får du dina likes över en naturlig period, så att Instagrams säkerhetsfunktioner inte ska upptäcka en plötslig ökning av många likes – dina likes ökar alltså lite i taget.

Kan jag köpa likes från svenska konton eller andra specifika länder?

Nej, vi kan tyvärr bara erbjuda likes från olika konton över hela världen och det går inte att välja specifika länder.

Betalningsmetoder vi accepterar: Köp Instagram-likes med antingen Visa, MasterCard, Maestro, GooglePay eller ApplePay. Alltid snabb och säker betalning.

Varför ska du välja Sollowers?

Sollowers är en av marknadens bästa plattformar för dig som behöver hjälp med att få din sida på sociala medier att växa. Vi har de resurser och verktyg som krävs för att lyfta det innehåll du har på din befintliga sida, oavsett om det är på Instagram, YouTube eller andra sociala plattformar. Vi kan erbjuda marknadens bästa priser, snabb service och hjälp via riktiga konton.

Alla som använder Sollowers kan snabbt se resultat på sin Instagram. Genom att köpa likes via oss kommer du få ett större antal personer som ser ditt innehåll och kan använda din synlighet för att få bästa möjliga resultat i dina kampanjer, oavsett om du är influencer eller ett företag som vill nå ut till fler kunder. När du beställer dina likes hos Sollowers kommer du att få en utdragen leverans med nya likes över en längre period, för att det ska se så naturligt ut som möjligt. Din Instagram-sida kommer att synas på fler skärmar över hela världen och ge fler riktiga användare en chans att se dina inlägg.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Köp Instagram Likes

Recensioner-4

Helena J.

Det var väldigt svårt första gången jag köpte likes på Instagram. För det första så visste jag inte vilken tjänst som var bäst och för det andra så visste jag inte vad det ska kosta. Idag kan jag dock känna mig väldigt stolt över denna tjänst. Tjänsten har fått mig att växa, även om jag inte är en Instagram-guru.

Vanliga frågor

Ja, det är väldigt viktigt att du inte har valt privat konto. När våra riktiga konton gillar dina bilder måste de kunna se dina inlägg först, detta betyder att du behöver ha ett offentligt konto.

Ja, det går utmärkt att dela upp likes mellan inlägg. Välj upp till 10 bilder att dela upp likes mellan så gillar våra konton de bilder du har valt. Du måste köpa minst 20 likes per bild för att dela likes mellan bilder.

Ja, det finns en risk att Instagram kan ta bort köpta likes. Men för att erbjuda dig den bästa möjliga servicen har vi en 30 dagars refillgaranti på din leverans som ger dig nya likes om de befintliga försvinner. Kontakta support@sollowers.com för att få hjälp.

Våra kunder får riktiga likes från riktiga konton. När våra konton gillar dina bilder ser det ut precis som när vanliga användare gillar dina bilder.

Självklart. Vi erbjuder våra kunder autolikes som en separat tjänst. Även denna tjänst ger dig likes från riktiga konton, men de gäller för framtida inlägg.

Vi fokuserar på

Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team

Träffa Vårt Team

Med fler än 50 000 beställningar är Sollowers en av Sveriges största butik för sociala medietjänster. Du kan hitta allt du behöver för att öka din närvaro och synlighet på sociala medieplattformar som Instagram, YouTube, Facebook, m.m. här på vår hemsida.

Vi erbjuder flera olika tjänster på många av de mest populära sociala medieplattformarna. Du bestämmer vad du vill ha och vi på Sollowers gör vårt yttersta för att förverkliga dina önskemål. Vare sig du vill ha fler likes på dina Instagram bilder eller öka din Instagram profils synlighet med fler följare är Sollowers här för att stå till tjänst.

Tack vare effektiva tjänster och fokus på kundservice har Sollowers blivit en ledande aktör i vår bransch. Du kommer garanterat inte att hitta bättre tjänster hos våra konkurrenter, och särskilt inte till våra låga priser.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.