Köpa Likes på Youtube

Sollowers är marknadsplatsen №1 för Marknadsföring på Sociala Medier, här kan du köpa billiga likes till dina Youtube-videos. Skynda och beställ dina Youtube-likes redan idag!

Sortera efter

Pris: Lågt till Högt

Pris: Lågt till Högt

Pris: Högt till Lågt

Mest populära

kr

kr

SEK

$

USD

EUR

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande
Välj Antal

Justera Reglaget för Att Välja det Antalet Likes Du Vill Ha!

500 000 +

Sålda Likes

5000 +

Nöjda Kunder

30 000 +

Avslutade Beställningar

2 +

År av Erfarenhet

Påverkas min kanal av att köpa likes på YouTube?

YouTube är det idag det största nätverket för egenskapat strömmande innehåll på nätet. Plattformen används av ett stort antal företag och privatpersoner som använder sig av videor i sin marknadsföring. Youtube kombineras ofta med en hög närvaro på sociala medier för att säkerställa ökad trovärdighet och ge ett tydligt socialt bevis på att man faktiskt existerar. Men för att få rätt effekt är det viktigt att användare gillar innehållet på ens kanal. Ibland är det däremot inte möjligt att öka engagemanget tillräckligt snabbt och det är där våra tjänster kommer in i bilen.

Vill man skapa riktigt hög trovärdighet och öka synligheten på sina videor så är det ofta en bra idé att köpa likes som gör att det tydliggörs att många användare gillar din YouTube-kanal. Vår tjänst strävar efter att våra så enkel som möjligt att använda och har kommit att bli ett uppskattat verktyg för såväl privatpersoners som för företag som behöver hjälp med sin marknadsföring.

Hur påverkas min rankning av att köpa YouTube likes?

För at få fler följare och på så sätt rankas högre kommer du att behöva skapa innehåller av hög kvalitet samt ha ett högt engagemang på dina videor. Högt engagemang får du när dina videor har många likes, views och kommentarer. Det är därför både viktigt att du lägger tid och energi på att skapa det bästa innehållet du kan och att du ställer frågor i din video som tittare kan svara på i kommentarerna. Du bör också alltid svara på så många kommentarer du kan för att öka aktiviteten på dina videor och hjälpa dem att rankas högre.

När du rankas högre ser YouTubes algoritm dina videor och rekommenderar dessa till personer som ännu inte följer dig. Du får sedan organisk trafik till dina videor som leder till fler views och förhoppningsvis fler likes och kommentarer som i sin tur leder till att ännu fler personer ser din kanal och dina videor.

Köp YouTube-likes? Vilka är egentligen fördelarna?

När många personer gillar ens video och följer ens YouTube-kanal så får man en större räckvidd med ens uppladdade innehåll. Detta gäller både både vanliga videos och YouTube shorts. Med fler likes får du en större publik och kan fokusera på de tjänster du erbjuder och din närvaro på övriga sociala medier. De flesta företag och privatpersoner gillar därför att köpa likes som en given del av deras marknadsföring av videor och annat innehåll på YouTube.

 1. Öka synligheten på din kanal genom att visa att användare gillar ditt innehåll
 2. Öka intresset för dina tjänster med innehåll och videor som väcker engagemang
 3. Öka intresset för dina sociala medier genom att öka synligheten av dina videor och videoklipp
 4. Öka antalet besökare och få högre sökranking när någon letar efter innehåll som matchar din kategori

När du väljer att visa att folk gillar din video så kan du vara säker på att både din kanal och dina videor får en större effekt hos både befintliga och nya användare. Om du har ett meddelande att dela med dina tittare eller om du marknadsför tjänster eller produkter kommer fler likes göra det du säger mer trovärdigt. Med högre trovärdighet ökar du även intresset av dina produkter och tjänster.

Hur stor effekt och vilka fördelar du får av att köpa YouTube likes varierar från person till person. Det som är viktigt för dig kanske inte är lika viktigt för någon annan. Men ensak är gemensam för alla som skapar innehåll på YouTube: du vill att dina videor visas på så många skärmar som möjligt, så ofta som möjligt. Du kan få fler människor att se dina videor genom att köpa YouTube likes och samtidigt finslipa dina redigerings-egenskaper för att skapa det bästa möjliga innehållet för din kanal.

Hur beställer jag den här tjänsten för att köpa likes på YouTube?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig eller ditt företag att få fler likes på dina videor och visa att användare gillar de tjänster du erbjuder. Du kan få konreta mätbara effekter av att köpa likes som direkt kan påverka hur bra du säljer och hur många nya potentiella kunder du når. Själva beställningen utförs med ett fåtal steg och du kommer att ha synliga likes inom kort.

 • Välj önskat antal likes och betala
 • Bifoga en länk till den YouTube-video som du vill öka engagemanget på
 • Se intresset öka på både din video och din kanal
 • Vi ber aldrig om känsliga uppgifter som lösenord eller andra kontouppgifter

Svårare än så behöver det inte vara att öka intresset för såväl din kanal som en särskild video. Du kan vara säker på att få bättre effekt med din marknadsföring när det blir tydligt att folk gillar ditt innehåll. Om du har ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som står redo att hjälpa dig.

Vad bör du tänka på när du köper YouTube likes?

Det viktigaste när du ska köpa YouTube likes är att du väljer en leverantör som vet vad de sysslar med. Nästan vem som helst kan skapa ett nätverk av tillfälliga YouTube användare och börja sälja likes men för att du ska få hållbar effekt och undvika att straffas av YouTube bör du välja ett pålitligt företag som Sollowers.

Om dina likes levereras alla på en gång kommer detta väcka enorma misstankar hos YouTube och riskera att du förlorar dina inkomster eller att ditt konto spärras. Oseriösa aktörer använder även tillfälliga konton vilket leder till att dina likes försvinner snabbt efter att du fått dem.

Vi på Sollowers har tusentals nöjda kunder och vet exakt hur vi ska gå tillväga för att du ska få en trygg affär. Vi kombinerar snabb leverans i en naturlig takt, pålitliga betalmetoder och ber aldrig om tillgång till ditt YouTube konto. Vi har även en vänlig och hjälpsam support som gärna svarar på dina frågor och hjälper dig om du har några problem med våra tjänster.

När är det bäst att köpa YouTube-likes?

Du kan egentliga köpa YouTube likes precis när du vill och få en boost i synlighet på en eller flera av dina videor. Har du till exempel en särskild video som du är riktigt stolt över kan du köpa likes till just den videon och se till att fler människor hittar den organiskt. Det många däremot väljer att göra är att köpa YouTube likes när de har lagt upp en ny video.

När du laddar upp en ny video bör du få organisk aktivitet på den i forma av views, likes och kommentarer från dina befintliga följare. Det är nu du kan passa på att öka siffrorna markant genom att köpa likes och views via oss så att din senaste video ser riktigt populär ut och rankas högre i YouTubes sökfunktion.

Ett tips är att köpa många likes till din nya video och ungefär samtidigt beställa några likes till dina gamla videor, så att det ser ut som att många nya människor har upptäckt din kanal och tittar på fler än bara din senaste video. På det här sättet kan du även se till att dina äldre videor visas rekommenderas som “nästa video” eller i listan under videon när någon tittar på någon av dina videor.

Vem tjänar på att köpa YouTube-likes?>

Köp YouTube-likes och dra nytta av flera fördelar för din YouTube-kanal. Med fler likes kan besökare och användare få ett snabbt intryck av att du erbjuder populära tjänster. Många likes är ett tydligt tecken på att folk faktiskt gillar dina videor och din kanal. Även om det är lätt att säga att alla har nytta av likes så finns det ett särskilt antal specifika grupper som kan dra extra stor nytta av fler likes för att förbättra sin närvaro på YouTube.

 • Privatpersoner som sysslar med marketing och identifierar sig som YouTuber eller influencer
 • Företag som använder videor för att marknadsföra tjänster och synliggöra innehåll
 • Alla användare som använder YouTube-videor och vill vara säker på att deras kanal får rätt nivå av engagemang

Är du YouTuber eller influencer känner du förmodligen redan till att du behöver ha en hög nivå av aktivitet på dina videor för att kunna ta betalt för reklam och få sponsorer till dina videor. Företag kan nå en bredare publik genom att köpa likes till sina videor som visar upp deras tjänster eller produkter. I bägge dessa fall är fler likes bara ett verktyg till att få mer synlighet och därmed mer organisk aktivitet på din kanal i form av likes och kommentarer på alla dina videor.

Genom att köpa likes så visar man att man har en skara lojala följare och att det därför redan finns ett intresse och engagemang för ens kanal och de tjänster man erbjuder. Det är vid det här laget ett beprövat sätt att dra maximal nytta av videoklipp som en form av marknadsföring av tjänster och produkter.

Många likes är även ett sätt att öka din trovärdighet på YouTube så att fler potentiella kunder litar på det du säger och beställer från dig. På det stora hela är det ett smart drag att köpa likes, både för influencers och företag. Beställ likes redan idag och se den stora snöbollseffekten som sätts i rullning på bara ett par dagar. Vi erbjuder leveransgaranti så att du vet att du alltid får det du har beställt.

Varför bör företag köpa YouTube-likes?

När det kommer till företag så är det numera oerhört viktigt att visa att användare gillar ens tjänster. Märkessynlighet är i många fall avgörande för ranking och för att människor ska känna förtroende för de tjänster ni erbjuder. Att använda likes som en del av företagets marketing kan därför främja social närvaro och skapa ett stort nätverk av kunder på flera olika plattformar.

Den kanske främsta anledningen till att köpa likes är att det är ett enkelt sätt att få resultat. Det visar att människor är engagerade i ens produkter och att videon i fråga har haft en effekt. Sådant skapar i många fall ett momentum som hjälper företag att nå ut även i övriga kanaler.

Vi erbjuder även flera andra marknadsföringstjänster som kan hjälpa ditt YouTube konto att bli en av de mer populära kanalerna på plattformen. Köp YouTube kommentarer för att visa andra personer att dina videos startar diskussioner. När din video har fler kommentarer skapar du ett större intresse för dina kunder att både komma tillbaka till videon för att svara på kommentarer från andra, samt att du skapar ett intresse för de övriga videor du har på din kanal.

Nedan hittar du vanligt förekommande frågor gällande att köpa likes på YouTube.

Här är några av de allra mest vanliga frågorna gällande våra tjänster för likes på en YouTube-video. Det är vår förhoppning att dessa svar hjälper er ta riktiga beslut avseende huruvida våra produkter är rätt val för er.

Hur
Sollowers Fungerar

1

Steg 1. Välj det paket du vill ha.
Välj det paket du vill ha.
Välj antalet visningar, likes, följare eller annat engagemang du föredrar. Vi har paket i olika storlekar beroende på dina behov.

2

Steg 2. Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange ditt användarnamn eller URL.
Ange URL eller användarnamnet där du vill ta emot innehållet så att vi vet vart vi ska skicka din köpta aktivitet.

3

Steg 3. Slutför betalningen och få din beställning.
Slutför betalningen och få din beställning!
Välj din betalningsmetod, betala och kontrollera din e-post för betalningsbekräftelse. Du kommer att få din beställning inom paketets leveransfönster.

Recensioner för Likes på Youtube

Recensioner-1

Hanna P.

Vi driver ett litet reklamföretag och vi laddar upp videoannonser åt våra kunder varje dag. Vi insåg att de inte fyller sitt syfte om de inte snabbt får många positiva reaktioner. Vi förlitar oss därför på denna hemsida. Vi kommer ofta hit för att köpa YouTube-likes och för att öka uppmärksamheten som våra kunders annonser får online.

Recensioner-2

Ali S.

Jag la upp videor på min kanal varje vecka men lyckades aldrig får fler än 100-200 likes trots att många tittade på dem. Så jag testade att beställa likes från den här hemsidan och det var som som ren magi, fick både mina köpta likes och många fler andra tittare började klicka på like-knappen av sig själva!

Recensioner-4

Klara K.

Min vlogg slutade växa efter att jag fått flera nya följare vecka i över ett år, så jag testade att köpa några av tjänsterna de har här. Beställde bl.a. 500 likes och shit vad bra det blev! Jag fick många fler tittare och massor av personer började kommentera på alla mina videor och jag kunde börja lägga upp fler sponsrade inlägg och tjäna pengar på min vlogg igen!

Vanliga frågor

Nej. En beställning gäller endast för en YouTube-video. Behöver du likes på fler videoklipp så behöver du därför göra en beställning för varje klipp. Det är därför inte möjligt att fördela likes mellan olika klipp, användare eller abonnemang.

Allt vi behöver från våra kunder är en länk till din YouTube-video och en e-postadress för kontakt. Vi kommer aldrig be om uppgifter gällande dina konton och inget lösenord kommer efterfrågas. Eftersom vi värdesätter säkerhet och tillförlitlighet så är vi väldigt noggranna med att aldrig be om känsliga uppgifter.

Vi erbjuder 30 dagars påfyllningsgaranti, kontakta bara vårt supportteam på support@sollowers.com om dina likes skulle försvinna eller om du har några andra frågor.

Det är svårt att ge ett svar på hur snabbt din kanal växer. I många fall så ser man ganska snabbt en ökning av användare och ökat intresse för ens tjänster relativt snart efter beställning och betalning. Men det kan även dröja och det är viktigt att ha tålamod och se det som ett långsiktigt arbete.

Det roliga med att ha en YouTube kanal är att lägga upp en video som exploderar och får tusentals views, likes och delningar. Du kan därför beställa precis så många likes du vill. Om du däremot bara vill ha en liten ökning kan du titta på hur många likes dina andra videos har och välja några fler likes än ditt genomsnitt eller dubbla summan för att få en större effekt.

Ja, om du köper dina YouTube likes från Sollowers är det alltid säkert och du riskerar inte att få ditt konto spärrat eller förlora dina inkomster. Vi har snabb leverans av mindre antal likes men större beställning levereras lite i taget så att allt ser naturligt ut.

Nej, definitivt inte. Du kan tryggt köpa YouTube likes hos oss utan att oroa dig. Du bryter inte mot några lagar när du köper YouTube likes och det enda du behöver vara försiktig med är att beställa från en säker leverantör som till exempel Sollowers.

Vi fokuserar på
Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

Träffa vårt team
Träffa Vårt Team

Sollowers grundades 2020 och har sedan dessa tillhandahållit den bästa servicen när det kommer till tjänster inom sociala medier. Efter 2 år på marknaden fortsätter vi regelbundet att förbättra vårt utbud för att boosta dina Youtube-kanal.

Hos Sollowers kan du köpa likes, följare, kommentarer och många andra praktiska tjänster till dina sociala medieplattformar. Våra tjänster är gränslösa, du kan enkelt beställa flera olika tjänster till flera olika plattformar på en och samma plats här. Vi backar även upp våra tjänster med live kundsupport för att du ska få den bästa möjliga kundupplevelsen.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.