Återkommande Policy

SSL Säker Anslutning
DSS-överensstämmande

Sollowers.com erbjuder ett antal tjänster som tillhandahålls i ett abonnemangsformat. Detta innebär att vid tidpunkten för beställningen förskottsbetalar användaren abonnemanget, och de motsvarande betalningarna kommer automatiskt att dras från klienten på månadsbasis.

Lista över tjänster i abonnemangsformat

Alla typer av paket som är tillgängliga för Autolikes-tjänsterna tillhandahålls i ett abonnemangsformat.

Månadsabonnemang och återkommande månadsabonnemangsavgift

Genom att köpa någon typ av paket från Autolikes-tjänsterna godkänner du initial och återkommande månadsabonnemangsavgift till den dåvarande månadsabonnemangsavgiften och du accepterar ansvaret för alla återkommande avgifter tills abonnemanget är avbrutet. Du kan när som helst avbryta ditt månadsabonnemang. Vänligen kolla vår “Avbokning av månadsabonnemang” -sektion nedan.

Automatiska månatliga förnyelsevillkor

Mängden av månadsabonnemangsavgiften motsvarar paketet av tjänster som klienten valde vid tidpunkten för att lägga den initiala återkommande ordern, är fast och oförändrad tills abonnemanget är avbrutet.

När du prenumererar på Autolikes kommer Sollowers.com automatiskt att behandla din månadsabonnemangsavgift i nästa faktureringscykel (30 kalenderdagar). Sollowers.com kommer att fortsätta att automatiskt behandla din månadsabonnemangsavgift varje månad till den dåvarande månadsabonnemangsavgiften tills abonnemanget är avbrutet.

Avbokning av månadsabonnemang

För att officiellt avbryta ditt Sollowers.com-abonnemang, bör du skicka oss ett e-postmeddelande till support@sollowers.com med begäran om att avbryta det nuvarande abonnemanget. Ditt e-postmeddelande bör inkludera kvittot på betalning som automatiskt skickas till din e-postadress efter att ha lagt den initiala beställningen. För att undvika framtida avgifter bör avbokningse-postmeddelandet skickas till support@sollowers.com 3 arbetsdagar före ditt nästa faktureringsdatum. Ett abonnemang anses officiellt avbrutet endast efter att ha mottagit skriftlig bekräftelse från support@sollowers.com som svar på ett kunds brev som begär avbokning av abonnemanget.

Klienten har alternativet att låta våra tjänster köras tills slutet av faktureringscykeln eller att avbryta våra tjänster omedelbart. Inga pro rata-återbetalningar tillhandahålls för avbokningar som gjorts före slutet av den betalda perioden.

Vi fokuserar på
Sekretess och Diskretion Garanteras
Sekretess och Diskretion Garanteras Sekretess och Diskretion Garanteras

Vi samlar inte in eller lagrar dina uppgifter och vi delar inte dem med tredje part.

100% Garanterat Riskfritt
100% Garanterat Riskfritt 100% Garanterat Riskfritt

Vi garanterar ultrasnabb leverans genom protokoll med hög säkerhet. Vi använder de bästa säkerhetslösningarna för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen när du väljer våra tjänster.

Dedikerad Kundtjänst
Dedikerad Kundtjänst Dedikerad Kundtjänst

Vår kundtjänstpersonal är alltid tillgänglig, allt du behöver göra är att kontakta oss om du har några problem.

Servicegaranti
Servicegaranti Servicegaranti

För varje köp du gör hos oss får du 30 dagar garanterad service. Under den här tiden kan du kontakta oss om du har några frågor eller problem.

Optimala Resultat
Optimala Resultat Optimala Resultat

Vi strävar efter att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster, och vi litar på din feedback för det. Kontakta oss med dina förslag så gör vi vårt bästa för att ge dig optimala resultat varje gång.

Enkelt Beställningssystem
Enkelt Beställningssystem Enkelt Beställningssystem

Vår beställningsprocess är en av de enklaste och snabbaste. Det tar mindre än en minut att köpa hos oss.

   

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Se vår cookiepolicy.